Kategorie: Interiér

Předsíň, zejména malá a tmavá, vyžaduje pečlivé naplánování jednotlivých prvků výzdoby. Toto prostředí plní reprezentační funkci, protože zde vítáme hosty, sousedy, kurýry. Představuje jakousi vizitku domu, proto stojí za to zajistit stylové a funkční uspořádání tohoto místa. V tomto článku najdete zajímavé nápady pro vstupní zónu. Objeví se elegantní šatní skříně, praktické sestavy skříněk a nezbytné doplňky, díky kterým do místnosti vnesete atmosféru útulnosti. Mnoho inspiračních nápadů na aranžmá nabízíme na Mebline.cz – zveme vás k návštěvě!

Elegantní šatní skříň NELLI

Tento model s geometrickými tvary kombinuje útulný odstín dřeva s vkusnou černou. Nábytek má šířku 95 cm. Bude vynikajícím řešením pro malou předsíň v bytě v paneláku. Vyrobeno z kvalitní laminované desky, je odolné vůči mechanickému poškození. Ve skříni je tyč na oblečení a polička. V skříňce se sedadlem uložíte obuv a na věšácích vrchní oděv. Tento model je dostupný v několika barevných variantách, se zrcadlem nebo bez, se skříní vlevo nebo vpravo. Šatní skříň NELLI se skvěle hodí k modernímu interiéru.

Elegantní šatní skříň NELLI

 

Předsíň ve skandinávském stylu

Moderním řešením pro moderní aranžmá je nábytek na vysokých nožičkách, například šatní skříň PRIMO s bílými čely, vyrobená z laminované desky. Skládá se z otevřených polic, věšáků, zrcadla a botníku. Vysoké dřevěné nožičky dodávají celku lehkost. Také usnadňují údržbu pořádku v místnosti. Skříň vypadá velmi elegantně a nezabírá mnoho místa. Bude doplňkem k výzdobě ve skandinávském stylu, ale nejen to. V kolekci PRIMO najdete také nábytek do obývacího pokoje, včetně komod, vitrín, televizních stolků, konferenčních stolků, stolů a mnoha dalších. Umožní vám vytvořit útulné, esteticky jednotné aranžmá bytu, aniž byste utratili jmění.

Šatní skříň PRIMO

Moderní šatní skříň se zrcadlem

Dalším, velmi působivým návrhem našeho internetového obchodu je originální šatní skříň DIAMOND. Skládá se ze skříně se zrcadlem, věšáků, polic a botníku se sedadlem (k zakoupení samostatně). Celá skříň je vyrobena z odolné laminované desky. Nábytek se vyznačuje univerzální montáží vlevo nebo vpravo podle specifik vstupní zóny. Elegantní černá je kombinována s neutrálním odstínem dubu. Pokud vám záleží na harmonickém, vzájemně sladěném interiéru předsíně a obývacího pokoje, můžete se vybavit nábytkem z téže kolekce. Nabízíme například: komody se zásuvkami, televizní stolky, prosklené vitríny a konferenční stolky. Nábytek DIAMOND je lahůdkou pro milovníky moderních, ale útulných interiérových projektů.

Šatní skříň DIAMOND černá / dub

Aranžmá vstupní zóny – několik užitečných tipů

• Předsíň je interiér nejvíce vystavený špíně a blátu. Stojí za to zajistit optimální uspořádání místnosti tak, aby se snadno udržovala v čistotě. Hromadící se boty na podlaze je dobré uložit do skříně nebo na police. Bude se hodit také úložný prostor pro drobnosti - vodítko, deštník, klíče, rukavice atd. Tímto způsobem udržíte předsíň v pořádku.
• Zajistěte dobré osvětlení – zejména pokud je místnost bez okna. Můžete se rozhodnout pro bodové osvětlení a energeticky úsporné LED světla u zrcadla nebo polic.
• V předsíni se skvěle hodí neutrální barevné schéma, které ladí s výzdobou celého bytu. V tmavé denní zóně bude nejlepší volbou bílá, béžová, světlé šedé, jemné pastely a odstíny dřeva. Opticky prosvětlí prostor a budou ideálním pozadím pro nábytek a doplňky.
• Praktickým řešením pro vstupní zónu je větší skříň, do které se vejdou všechny bundy a kabáty. Vnější věšáky by měly zůstat pro hosty.
• Nábytek by měl být sladěn jak s dveřmi, tak s barvou podlahy. Bude se hodit také větší zrcadlo a elegantní stojan na deštníky (ideální na podzim).
• Při hledání šatní skříně do předsíně je třeba zkontrolovat, jakým množstvím úložného prostoru disponuje a zda má sedadlo. Mnoho modelů dostupných v sortimentu internetového obchodu je vybaveno čalouněnou lavičkou nebo pohodlným měkkým sedadlem dostupným v sadě nebo samostatně.

Levný nábytek do předsíně – pouze na Mebline.cz

Využitím nabídky našeho e-shopu zařídíte pohodlnou předsíň - bez ohledu na preferovaný styl nebo velikost vstupní zóny. Unikátní kolekce nábytku okouzlují designem a pečlivým zpracováním. Zachovávají si dokonalý vzhled i po letech každodenního používání. Stačí vybrat vhodnou šatní skříň a přidat nezbytné doplňky, které do interiéru vnesou příjemnou atmosféru. Doporučujeme se seznámit s celým sortimentem internetového obchodu Mebline.cz! Zaručujeme atraktivní ceny, prodej na splátky a rychlé dodání nábytku. Zveme vás!