Kategorie: Interiér

Velká skříň v ložnici, předsíni nebo v pokoji pro mládež je ideální nábytek na ukládání věcí. Pojme nejen oblečení, ale také obuv, žehlicí prkno, hračky, domácí textilie či drobné domácí spotřebiče. Při výběru vhodné skříně dbáme nejen na její rozměry, ale také na estetické vlastnosti. Neutuchající popularitě se těší elegantní a velmi praktické skříně se zrcadlem. V našem internetovém obchodě Mebline.cz najdete také stylové modely bez zrcadla, které se vyznačují moderním designem.

Kde se hodí skříň se zrcadlem?

Především v místech, kde chceme prostor osvětlit a opticky zvětšit interiér. Velké zrcadlo na dveřích skříně bude vítané v těsných, tmavých a úzkých místnostech. Ideálně doplní šatnu, tedy místo, kde se připravujeme na odchod. Skříň se zrcadlem dodá aranžmá lehkost a zapadne do téměř jakéhokoli stylu ložnice, obývacího pokoje či pokoje teenagera.

Skříně v barvě dřeva

Jednoduchý nábytek v odstínu přírodního dubu nikdy nevyjde z módy. Příkladem může být posuvný model BETA se širokými policemi a místem na ramínka. Skříň je vyrobena z kvalitní laminované desky. Vyplatí se ji vybavit úsporným LED osvětlením. Uvnitř si uspořádáte různé věci – oblečení, kabelky, boty, ručníky, ložní prádlo a mnoho dalšího. V kolekci BETA, navržené firmou Helvetia, najdete také další prvky, včetně nočních stolků, komod a postelí v různých velikostech.

Skříň s posuvnými dveřmi se zrcadlem DELTA BE78 dub monastery

Přírodní odstín dubu skvěle ladí s bílou a černou barvou. Příkladem je posuvná skříň PANAMA s dekorativním černým sklem na dveřích. Nábytek má šířku 250 cm. Je vyroben z vysoce kvalitní laminované desky. Uvnitř je mnoho polic a dvě tyče na ramínka. Skříň lze doplnit kontejnerem na spodní prádlo nebo drobné galanterie. Díky tomu je její používání ještě pohodlnější. Prostorná skříň zajistí, že budete mít vše na dosah ruky.

Skříň s černým sklem PANAMA 250 dub monastery / bílá

Neobvyklé skříně pro každý rozpočet

Pokud hledáte originální, ne příliš velkou šatní skříň, bílý model FASO vás jistě zaujme. Dveře zdobí vertikální drážkování. Nábytek je vybaven systémem push-click. Korpus je vyroben z laminované desky a čela z MDF desky. V unikátní kolekci FASO najdete také komody, vitríny, noční stolky, toaletní stolky a regály. Bílá barva skříně, podobně jako zrcadlo, opticky rozjasní a zvětší prostor. Nábytek má kompaktní rozměry, takže se vejde i do malého prostoru.

Skříň FASO 90 s nástavcem bílá

Hledáte prostornou skříň do ložnice nebo šatny? Podívejte se na model BRITTO se zásuvkami. Černý korpus je kombinován s šedými dveřmi. Celý nábytek je vyroben z laminované desky. Uvnitř lze namontovat 1 nebo 2 tyče na ramínka. V zásuvkách ve spodní části roztřídíte oblečení nebo jiné drobnosti. Skříň je vhodné vybavit funkčním LED osvětlením. Model BRITTO je dostupný v několika barevných variantách.

Skříň s posuvnými dveřmi se zásuvkami BRITTO D 270 šedá

Výjimečné skříně se zrcadlem, s posuvnými nebo otočnými dveřmi a jedinečným designem najdete v našem internetovém obchodě Mebline.cz. Zveme vás!