Kategorie: Novinky a premiéry

Loftové, industriální prostory mají v sobě to „něco“. Okouzlují svou surovostí, minimalismem a funkčností. Koupané v tlumených barvách tvoří ideální pozadí pro doplňky v intenzivních odstínech, které dodávají interiéru jedinečný styl. Pokud tedy máte rádi loft, ale nechcete se úplně ponořit do „surové“ verze industriální estetiky a nelíbí se vám betonové podlahy nebo kabely visící ze stropů, zvolte dekor v duchu soft industrial. Na Mebline.cz najdete stylový nábytek, který vašemu interiéru dodá charakter.

Obývací prostor ve stylu soft loft

Soft loft je „uhlazená“ verze postindustriální estetiky. Surové materiály a tlumené barvy jednotlivých prvků interiéru jsou „změkčeny“ příjemnými textiliemi, dekorativními polštáři, koberečky nebo závěsy. Soft loft skvěle ladí se skandinávským stylem. Perfektně k němu sedí sklo, kov, dřevo, kámen a další přírodní materiály. Pokud máte rádi překvapení, můžete kombinovat industriální prvky s nábytkem a doplňky v duchu glamour, vintage nebo art deco. Možností je mnoho. Stačí navštívit Mebline.cz a najít tu správnou inspiraci!

Moderní obývací pokoj s industriálním nádechem

Jedním z návrhů našeho e-shopu je systémový nábytek BORA s čelními panely v barvě betonu. Co ho odlišuje? Jednoduché, geometrické tvary, minimalismus a praktické uspořádání. Sada obsahuje dvě TV komody, dvě závěsné skříňky a dvě nástěnné police. Závěsné moduly jsou vybaveny skleněnými policemi, na které lze instalovat efektní LED osvětlení. Vše je vyrobeno z pevné laminované nábytkové desky a tvrzeného skla. V kolekci BORA najdete také další prvky, včetně konferenčního stolku s policí pod deskou.

Obývací stěna BORA 10 schiefer

V odpočinkovém koutku se bude hodit malý stolek, například model PRATO na kovové konstrukci. Může stát hned vedle pohodlné pohovky AMELIA. Pohovka je rozkládací a má úložný prostor na ložní prádlo. Dalšími výhodami jsou snadné rozkládání a příjemná tkanina Prestige dostupná v různých barevných variantách. V našem online nábytkovém obchodě najdete široký výběr pohovek a rohových sedacích souprav v duchu soft loft.

Loftová jídelna

V bytě zařízeném ve stylu loftového apartmánu se perfektně hodí velký jídelní stůl na kovové konstrukci. Model PERRI má rozměry 138x67 cm, ale je k dispozici i v jiných velikostech. Pevná deska v odstínu dubu artisan dodá jídelně útulnost a teplo. Ke stolu pohodlně usadíte všechny hosty. Na Mebline.cz najdete široký výběr jídelních židlí z plastu, dřeva, kovu. Snadno najdete ideální model pro soft loftovou jídelnu. Jedním z návrhů je šedá čalouněná židle K453 potažená vysoce kvalitní sametovou tkaninou odolnou proti oděru a jiným mechanickým poškozením. Kovové nohy jsou lakované práškovou barvou na černo. Sedák a opěradlo zdobí dekorativní prošití.

Stůl PERRI 138x67 dub artisan

Styl soft industrial je kompromisem pro každého. Ohromuje neobvyklým spojením loftové estetiky s dalšími interiérovými trendy. Ladí s retro, japandi, urban jungle nebo rustikálním stylem. Umožňuje vnést do aranžmá bytu barevné doplňky, měkké tkaniny a efektní dekorace.

Soft industrial je také funkční. Má být nejen elegantní, ale i pohodlný. Důležitý je otevřený prostor, promyšlený výběr doplňků a jedinečná atmosféra. Pokud tedy hledáte kvalitní nábytek pro svůj byt, prohlédněte si naši nabídku!