Kategorie: Interiér

Nábytek je základem elegantního uspořádání interiéru. Velmi často stačí malá změna dekorace, aby mu dodala jedinečný charakter a úplně proměnila vzhled bytu. Sníte o exkluzivním obývacím pokoji, který potěší oči členů domácnosti i hostů? Nechcete však utrácet hromadu peněz za vybavení? Poznejte výjimečné kolekce nábytku od renomovaných výrobců, které najdete v internetovém obchodě Mebline.cz. Nabízíme vysoce kvalitní pohovky, elegantní konferenční stolky, efektní vitríny s LED osvětlením a mnoho dalších produktů za atraktivní ceny. S námi zařídíte útulný obývací pokoj, který se vyznačuje unikátním designem. Zde je několik návrhů!

Moderní rohová sedačka do obývacího pokoje

Zařízení komfortní odpočinkové zóny pro celou rodinu není jednoduchý úkol. Zvláště když máme omezený prostor místnosti. Nejprve věnujeme pozornost velikosti nábytku, aby interiér nepřetížily příliš velké pohovky nebo křesla. Jedním z návrhů, který se skvěle hodí do exkluzivního obývacího pokoje inspirovaného nejnovějšími trendy, je rohová sedačka BERGI dostupná v několika stylových barvách. Nábytek slouží jako lůžko, má úložný prostor na ložní prádlo a nastavitelné opěrky hlavy. Díky nadčasovému designu se hodí téměř do každého interiéru (i do toho malého). Vyrobena z vysoce kvalitních materiálů odolných proti mechanickému poškození, vydrží intenzivní používání. Pokud tedy hledáte nápad na útulný odpočinkový koutek, kde hraje důležitou roli originální design, podívejte se na kolekci čalouněného nábytku BERGI

Rohová sedačka BERGI tiffany 19

Milovníci nadčasových interiérových řešení ocení ultrakomfortní rohovou sedačku LAKCHOS na vysokých kovových nohách. Ty dodávají pohovce lehkost. Výsledkem je, že interiér obývacího pokoje vypadá mimořádně elegantně. V kolekci LAKCHOS najdete také elegantní pufy, lenošky, křesla a pohovky – všechny pokryté odolnou čalounickou tkaninou Estetiv. Jednotlivé modely nábytku budou ozdobou obývacího pokoje, studentského pokoje nebo kanceláře. Podívejte se na celou nabídku na Mebline.cz!

Rohová sedačka LAKCHOS french 682 levá

Hledáte jedinečnou pohovku, která se vejde do malého obývacího pokoje? Stylovým řešením může být rohová sedačka MASILA s nepravidelným, oble tvarovaným designem s polštáři a kovovými nohami v černé barvě. Nábytek podporuje relaxaci, takže se zalíbí milovníkům dlouhých večerů s knihou nebo u televize.

Systémový nábytek na kovové konstrukci

Komody, regály, vitríny a skříňky s kovovými nohami jsou - stejně jako lamely - interiérovým hitem posledních let. Jedním z návrhů našeho internetového obchodu je sada do obývacího pokoje BERAM v barvě světlého dubu artisan. Sada obsahuje TV skříňku, dvě prosklené vitríny a konferenční stolek s policí a úložným prostorem pod deskou. Police za sklem je vhodné vybavit úsporným LED osvětlením. Korpusy a čelní panely jsou vyrobeny z pevné laminované nábytkové desky. Kovové konstrukce jsou opatřeny kluzáky.

Nábytek do obýváku BERAM 1 dub artisan

Pokud se cítíte dobře v interiéru s tmavší barevností, zvolte moderní nábytek do obývacího pokoje PULA 1. Sada se skládá z komody, dvou konferenčních stolků s kulatými deskami, regálu, vitríny, TV skříňky a závěsné skříňky. Nábytek lze uspořádat v libovolné konfiguraci. Jednotlivé prvky jsou vybaveny kovovými úchyty a funkcí tichého dovírání. Černý odstín jasanu skvěle ladí s kovovými nohami ve zlatém béžovém odstínu.

Nábytek do obývacího pokoje PAULA 1 jasan portland černý