Kategorie: Interiér

Plánuješ rekonstrukci obývacího pokoje? Nebo chceš jen osvěžit interiér výměnou staré pohovky za novou? Pak jsi na správném místě! mebline.cz je místo, kde najdeš spoustu inspiračních nápadů pro každou peněženku. Někdy stačí malá změna, aby se změnil charakter interiéru. V tomto článku představujeme unikátní sedací nábytek, stejně jako komody, vitríny a konferenční stolky, s jejichž pomocí zařídíš útulný a zároveň elegantní obývací pokoj pro celou rodinu. Doporučujeme k přečtení!

Stylový odpočinkový kout v obývacím pokoji

V poslední době jsou velmi populární měkké sedací soupravy s oblými, plastickými tvary. Plynulé kontury, potahové látky v zemitých barvách, přírodní materiály – to vše najdeme v znovuobjeveném směru organického modernismu. Odkud pochází a jak jej používat? Příroda odedávna fascinovala architekty a umělce. V první polovině 20. století začaly být realizovány odvážné projekty budov s oblými tvary. Příkladem může být budova Guggenheimova muzea v New Yorku, postavená v padesátých letech minulého století a navržená americkým architektem Frankem Lloydem Wrightem. S postupem času se organický modernismus dostal do interiérů a projevil se v podobě unikátního nábytku a doplňků (významným produktem té doby je váza Savoy navržená Aalto, která se vyrábí dodnes).

Sofas, křesla a židle s oblými tvary jsou nyní velmi populární. Možná je to kvůli silně zakotvenému eko trendu, který je poctou přírodě. V současnosti dáváme přednost ekologickým řešením v interiéru mnohem více než před 15–20 lety. Výrobci nábytku vycházejí vstříc očekáváním moderních uživatelů a realizují promyšlené projekty, které harmonizují s aktuálními eko trendy.

Nadčasová pohovka OSLO

Pohovka OSLO je ten typ nábytku, který vypadá skvěle i po letech. Prakticky nepodléhá krátkodobým módním trendům – a to díky nadčasovému designu. Prošívané opěradlové polštáře, dřevěné nožky a jednoduché tvary se hodí jak do skandinávského, tak klasického interiéru. Pohovka s funkcí spaní a úložným prostorem na ložní prádlo je skvělým řešením pro obývací pokoj, který slouží také jako ložnice. Pohovka OSLO je dostupná v několika barevných variantách, což usnadňuje přizpůsobení nábytku k interiéru. Odolný potahový materiál Estetiv je odolný proti oděru a znečištění. Díky tomu si zachová skvělý vzhled po dlouhou dobu.

Pohovka OSLO kronos 27

 

Nábytek na kovových nožkách do obývacího pokoje

Charakteristickým znakem nábytku NUBIA jsou frézované čelní plochy a jednoduché, geometrické tvary skříněk na vysokých kovových nožkách. Jednotlivé prvky jsou velmi variabilní, což umožňuje snadno zařídit téměř každý prostor. Sada obsahuje dvě komody (včetně jedné pod televizor), dva regály a konferenční stolek s policemi pod deskou. Elegantní černá byla kombinována s nožkami a úchyty v odstínu zlatobéžové. Nábytek se bude skvěle vyjímat v obývacím pokoji inspirovaném stylem modern classic. Skříňky mají systém push to open a nabízejí spoustu úložného prostoru. Sada NUBIA je k dispozici také v jemné barvě kašmíru.

https://mebline.cz/nabytek-do-obyvaciho-pokoje-nubi-1-cerny

Nábytek SOLER – přineste barvy do obýváku!

Oceňuješ exkluzivní interiéry, ve kterých hrají prim stylový nábytek s odvážnou barevností? Kolekce SOLER by tě mohla zaujmout. Ušlechtilá zeleň byla podtržena zlatými doplňky v podobě vysokých, štíhlých nožek a filigránových úchytů. Sada obsahuje dvě prosklené vitríny s možností instalace LED osvětlení, RTV komodu, nástěnnou polici a konferenční stolek s dalším úložným prostorem pod deskou. Vše je vyrobeno z odolné laminované nábytkové desky. V kolekci SOLER jsou k dispozici také noční stolky, široké komody se zásuvkami a toaletní stolky do ložnice. Pokud tedy máš rád/a neobvyklé barvy, podívej se na nábytek SOLER.

Nábytek do obývacího pokoje SOLER 1 zelený

Vitríny, komody a stolky na kovovém rámu

Při hledání nápadu na proměnu obývacího pokoje můžeš zvolit sadu v neutrální barvě. Příkladem jsou béžový nábytek MONO, tedy TV skříňka a dvě velké komody na kovových rámech vybavených kluzáky. Jednoduché černé nožky a šperkové úchyty ve zlaté barvě dodávají celku charakter. V kolekci MONO najdeš také další prvky, včetně nočních stolků a toaletních stolků. Tento nábytek se hodí jak do moderního, tak klasického interiéru. Skvěle se hodí také do studentského pokoje. Béžová barva umožňuje sladit různé doplňky a měnit je podle aktuálních estetických preferencí.

Béžový nábytek do obývacího pokoje MONO

Béžový nábytek do obývacího pokoje MONO

Každý okamžik je vhodný k osvěžení obývacího pokoje. Někdy stačí málo – koupě nové pohovky, konferenčního stolku nebo komody pod televizor, aby se interiér úplně proměnil. Stojí za to se také postarat o doplňky – měkký kobereček, závěsy s efektním vzorem nebo dekorativní polštáře, které zpříjemní večerní odpočinek na pohovce. Spoustu inspiračních nápadů najdeš v našem internetovém obchodě mebline.cz. Zajišťujeme vysokou kvalitu za nízké ceny.