Kategorie: Interiér

Každému rodiči záleží na tom, aby svému dítěti zajistil nejlepší podmínky pro život a rozvoj. Kde začít? Od promyšlené aranžace dětského pokoje, ve kterém dítě tráví spoustu času po škole, ve dnech volna a také během spánku. Zařizování takového prostoru stojí za to důkladně promyslet, co vlastně bude potřeba. Pokud vám záleží na vytvoření funkčního a velmi útulného prostředí, ve kterém se vaše dítě bude cítit pohodlně a bezpečně, určitě se seznamte s níže uvedenými nábytkovými návrhy! S naší pomocí vytvoříte pohádkový projekt výzdoby – takový, který v průběhu let nebude vyžadovat přílišné úpravy.

V internetovém obchodě Mebline.cz najdete krásný nábytek do pokoje pro miminko, kouzelný nábytek do království malého dítěte, stejně jako praktické a stylové vybavení do interiéru určeného dospívajícímu studentovi. Stačí přidat několik efektních doplňků a je hotovo! Co jsme pro vás připravili? Zde je několik návrhů, které potěší i ty nejnáročnější.

Pohodlný koutek na spaní v dětském pokoji

Ideálním návrhem do útulného pokoje studenta je elegantní pohovka IGA v pastelových barvách. Přes den poskytne dětem místo na hraní a večer se po rozložení promění v pohodlnou postel podporující zdravý spánek. Tento model má úložný prostor na ložní prádlo a spací plochu o rozměrech 192x138 cm, takže se hodí jak do dětského, tak do studentského pokoje. Nábytek je dostupný ve třech barevných variantách. Nezabírá mnoho místa, proto se hodí i do malých prostor.

Rozkládací pohovka IWA

Zařizujete pokoj pro sourozence? Ideálním řešením bude patrová postel – zejména pokud máte k dispozici malou plochu místnosti. V naší nabídce najdete fantastické modely, které jsou ozdobou samy o sobě. Jedním z návrhů je patrová postel ALVA se dvěma zásuvkami na ložní prádlo a rošty pod matrace vyrobenými z borovicových desek. Bezpečnostní zábradlí lze nastavit vlevo nebo vpravo. Postel je k dispozici v několika velikostech, což usnadňuje výběr nábytku podle aktuálních potřeb a věku dětí. Bílý model vypadá velmi lehce – nezahlcuje aranžmá. Zajistí dětem pohodlné podmínky pro noční odpočinek.

Patrová postel ALVA bílá

Dětský nábytek MAMONE – spojení klasiky s moderností

Kolekce MAMONE potěší milovníky nadčasového designu, kteří ocení klasický nábytek v moderním provedení. Sada obsahuje psací stůl, závěsnou polici, regál, skříň a postel s čalouněným čelem. Přírodní barva dubu je kombinována s bílými a grafitovými čely a kostkovaným čalouněním. V této kolekci najdete také pufy, regály a komody různých velikostí, křesla, pohovky a rozkládací rohové sedací soupravy s funkcí spaní. Kostkovaná tkanina se skvěle hodí do aranžmá inspirovaných retro stylem odkazujícím na estetiku 60. a 70. let. Ergonomický psací stůl poskytne pohodlné prostředí pro studium a na četných policích bude místo na knihy, suvenýry, drobnou elektroniku atd. Nábytek z kolekce MAMONE bude také vynikající volbou pro interiér ve skandinávském stylu. Vyznačuje se totiž funkčností, jednoduchostí a skladností. Vysoké nožičky přidávají aranžmá lehkost a krásná barva dřeva – útulnost.

Systémový nábytek MEMONE

Jaké doplňky se hodí do dětského pokoje?

• Za prvé – osvětlení. Optimálně přizpůsobené dokáže zázraky. Kromě hlavního zdroje světla bude užitečná noční lampička a stolní lampa. Vítané budou také další světelné body, například úsporné LED osvětlení u nábytku nebo světelné girlandy vytvářející příjemnou atmosféru.
• Za druhé – koše, krabice a úložné prostory na hračky (zejména pokud je hraček mnoho a není možné je všechny umístit do skříněk nebo na police). Na Mebline.cz najdete velký výběr těchto doplňků, včetně praktických truhlic se sedadlem, ve kterých uložíte stolní hry, sportovní vybavení, hračky a mnoho dalších věcí.
• Za třetí – poutavé textilie. Mluvíme o hezkém ložním prádle s oblíbenými postavami z pohádek, dinosaury nebo medvídky. Útulnost interiéru dodají elegantní závěsy v pastelových barvách a měkký koberec v prostoru na hraní.
• Za čtvrté – pohodlná židle k psacímu stolu. Výběr dětských a mládežnických židlí je obrovský. Stačí navštívit stránky našeho e-shopu. Dobře přizpůsobený model zajistí optimální podporu pro páteř.
• Za páté – křeslo typu ušák. Ušáky jsou vždy vítané – také v dětském pokoji. Uplatní se jak v ložnici dítěte, které rádo usíná v přítomnosti rodiče, tak v pokoji pro mládež v koutku na čtení.

Hledáte nápad na útulný dětský pokoj? Podívejte se na Mebline.cz!

U nás najdete stylový nábytek do dětského pokoje, který bude ladit jak s moderním, tak s klasickým aranžmá. Nejdůležitější je pohodlí a bezpečnost dítěte, proto nabízíme kvalitní kolekce od renomovaných výrobců. Zaměřujeme se na solidnost a spolehlivost navrhovaných aranžérských řešení. Průběžně rozšiřujeme nabídku o nové produkty určené mladým uživatelům. Máte otázky? Doporučujeme kontaktovat náš tým!