Kategorie: Tipy a triky

Může být malá jídelna funkční? Samozřejmě! Jídelna je symbolem domácího krbu a i zařízení malého prostoru nabízí mnoho kreativity v jejím uspořádání. Jste připraveni na naše tipy?

Majitelé malých bytů si musí pečlivě vybírat každý kus nábytku, včetně praktického stolu se židlemi. V dnešní době, již neplatí pravidlo dávat jídelní sestavu do jídelny či kuchyně, ale můžeme jí směle dát i do obývacího pokoje. Široká nabídka v internetových prodejnách nabízí kompaktní stolu pro malé a úzké prostory. Nebojte se zeptat na vhodnou sestavu právě pro vás!

Malý stůl – skvělý efekt!

Byt bez funkčního stolu, který shromažďuje všechny členy rodiny na jednom místě? To je nemožné! Na trhu je mnoho modelů určených pro malé prostory. Kompaktní stůl lze umístit téměř kdekoliv a bude tak vhodnou volbou pro jeho užívání.

Skládací stůl pro extrémně malé prostory

Skládací stůl pro malou místnost může perfektně vyřešit veškeré problémy ohledně místa. Může být jak obdélníkový, tak oválný či kulatý. Při jeho výběru je vhodné vzít v potaz kolik lidí je v domácnosti a kam jej chcete umístit. Bez ohledu na zvolenou formu věnujte i této možnosti pozornost!

Jak umístit stůl do malého prostoru?

S malou kuchyní či jídelnou, nemusíte věčně jíst jídlo na gauči! V případě, že máte úzký prostor, postavte stůl podél stěn a oddělte jím např. kuchyň od obývacího pokoje.

I když u stolu sedí pouze dva lidé, vytvořte jej! Dohromady se jí vždy lépe a jistě oceníte u vaší večeře božský klid. Postavte stůl např. k oknu a můžete se těšit dokonalým výhledem!

Funkční jídelní stoly

Vhodně zvolený nábytek umožní uspořádat i velmi malý prostor. Více modelů za nejlepší ceny najdete ZDE.