Kategorie: Tipy a triky

Podívejte se na žhavé trendy na sezónu zima 2018/2019. V tomto článku najdete typy, které perfektně oživý vaše interiéry novými trendy v podobě pastelových barev, sametu, retro designu a betonového materiálu.

Pastelové tóny v interiéru

Milujete jemné a klidné odstíny barev? Pastelové tóny růžové, modré a zelené budou tím pravým pro vás! Vytváří krásnou, harmonickou atmosféru, kterou ohromíte nejednu návštěvu. Skvěle se hodí k oblým tvarům, přírodním motivům a květinám. Dotvoří ryze ženskou strukturu a s vhodnými doplňky dosáhnete čistého a jemného interiéru.

TIP.: Pohovka CANDY DUO v pastelově růžové a modré bude klenotem ve vašem obývacím pokoji. Naživo si jí můžete přijet prohlédnout do našeho showroomu v Dolní Radechové u Náchoda. Těšíme se na Vás!

 y8a0028

TIP 2.: Novinka v našem eshopu! Křeslo ve stylu „Ušák“ je zde! Kombinace pastelové modré a hrubé tkaniny je perfektní! Luxusní kousek do vašeho interiéru!

 y8a0208

Betonový nábytek

Pokud se vám líbí hrubý, sebevědomí a moderní styl interiéru je nábytek v betonovém provedení bezkonkurenční. Rovné, hranaté a hrubé tvary doplněné o dřevěné či skleněné doplňky vytvoří příjemnou industriální atmosféru. Doplňte tento nábytek o hřejivé deky, dřevěné obklady či kovové lampy a budete za hvězdu stylu!

TIP.: Obývací stěna BAROS v betonovém provedení skrývá dostatek úložného prostoru a neotřelého designu.

baros 24o1bm jasny beton bez

Sametové materiály pro atmosféru „ze zámku“

Nejen přírodní barvy, ale i materiály, ve kterých se budeme cítit výjimečně a pohodlně budou vévodit této zimě. Samet, proto bude vévodit v oblasti bytového designu ve všech směrech. Najdete ho na pohovkách, křeslech, závěsech i polštářích.

Nepojmenovaný 3

Retro atmosféra a etno vzory

Mix barev, vzorů a materiálů je velmi populární a dává prostor pro vlastní kreativitu a styl. Nechte váš interiér oživit folklórními prvky a barvami. Skvěle se k tomu hodí přírodní materiály s lehkým retro nádechem. Doplňky v podobě kožešin, koberců a vhodných obrazů váš interiér pozvednou do nové éry!

TIP.: Komoda MEMONE je lehce retro, ale zároveň působí i velmi svěže! Pokud vybavujete váš interiér do tohoto stylu s touto komodou nešlápnete vedle!

m k1d3sz dab zloty 3