Kategorie: Tipy a triky

Rozpočet na rekonstrukci se pomalu krátí a vy přemýšlíte, co se zařízením kuchyně? Není důvod k obavám. V internetovém obchodě Mebline koupíte moderní a elegantní sestavy kuchyňského nábytku za méně něž 7000 Kč.

V kažém domě všechny cesty vedou do kuchyně. Zde začínáme den první kávou, připravujeme snídani pro všechny domácí, často také pracujeme, děláme ruční práce, nebo se večer setkáváme se svými blízkými, abychom se podělili o události uplynulého dne. V řadě domácností je kuchyň bezpečným přístavem a místem, kde se odehrává část rodinného života. Proto není nic divného na tom, když chceme, aby to było příjemné, pohodlné a praktické místo. I když ceny kuchyňského nábytku mohou být závratné, nechybí ani nabídky pro každou peněženku. V sortimentu obchodu Mebline najdete stykové, moderní a cenově dostupné sestavy, které jsou mezi zákazníky oblíbené pro svou vysokou kvalitu a zajímavé vzory. Všechny sestavy z kuchyňské kolekce były vyrobeny v Evropě a jejich hlavní výhodou je spojení zajímavého designu s neotřelými konstručními řešeními, které umožňují praktické využití i v malých interiérech.

Kucnyně Blanka 240

Ranní caffe latte bude určitě výborně chutnat v kuchyni v barvě kávy s mlékem a špetkou skořice. Blanka je mimořádně estetická sestava, která interiéru dodá jak tradiční teplo, tak i moderní eleganci.

MEBLINE: Kuchyňe BLANKA 240

Kuchyně LUNGO 240

Jednoduchý design, jemné úchytky a univerzální barvy – díky tomu se kuchyňská linka LUNGO hodí téměř ke každému zařízení interiéru. Prosklenné skříňky jsou jak dělané k vystavení elegantní sady nádobí nebo oblíbených kuchařských knížek.

MEBLINE: Kuchyně LUNGO 240

Kuchyně MORENO 240 picard

Díky své světlé a reflexní čelní straně je kuchyně MORENO jako stvořená pro moderní a minimalistické interiéry. Dobře se pojí s bílou, světlými barvami a ozdobným kamenem a doplňky v silných, živých barvách.

MEBLINE: Kuchyně MORENO 240 picard

Kuchyně MORENO 240 black

Kuchyně MORENO black je sestava s charakterem, ideální pro ty, kdo mají rádi netypická a odvážná řešení. Přestože je černá barva už nějakou dobu akceptovaná jako dominantní v interiérech, černé kuchyně zatím nejsou tak časté. Přesto si myslíme, že tato kuchyňská linka může s vhodnými doplňky vytvořit neobyčejně sladěný celek.

MEBLINE: Kuchyně MORENO 240 black

Kuchyně MORENO 240 kaštan / mléčný dub

Nábytek v tmavě hnědé barvě se nám pojí s tradicí, bezpečím a teplem domova. Nechceme právě takovou atmosféru vytvořit v místě, kde se pojí cesty všech obyvatel domácnosti? Kaštanové čelní stěny jsou dobrou volbou pro osoby preferující konzervativnější řešení, což ale neznamená, že celý interiér nemůžeme oživit odvážnější barvou stěn nebo doplňků. Tmavě hnědá se navíc dobře kombinuje s velkou paletou barev.

MEBLINE: Kuchyně MORENO 240 kaštan / mléčný dub