Kategorie: Novinky a premiéry

U komod si nejvíce ceníme velikost jejich úložného prostoru a praktičnost při každodenním používání. Ale pokud má takovýto praktický kus nábytku stát v nejreprezentativnější místnosti domu – v obýváku, musí mít také estetický design a odolné provedení.

Komoda je ten druh nábytku, který splňuje nejen praktickou, ale také dekorativní funkci. Uvnitř uschováte mnoho drobností i důležitých dokumentů a to, co postavíte na ni, určitě ovlivní celkovou atmosféru a estetiku interiéru. Je třeba dbát o to, aby volně stojící komoda dobře ladila se zbytkem zařízení pokoje.

Představujeme vám zde 10 komod, které přinášejí nejen další úschovný prostor pro váš dům, ale také hezky podkreslí jeho styl a budou patřit mezi jeho nejdůležitější ozdoby. Čelní stěny s leskem, barevným odstínem, nebo imitací dřeva, k tomu LED osvětlení, možnost zavěšení, kvalitní úchytky, nebo systém otevírání push-click – tento bohatý výběr pro vás znamená nekonečné možnosti při aranžování ve vašem interiéru.

Komoda GOYA A

Komoda LOGO 2E bílý/ černý lesk (BLACK)

Komoda SALSA / TANGO sonoma

Komoda CAMA C švestka / černý lesk

Komoda TANGO LUMIA san remo

Komoda VIGO

Komoda LOGO 2C bílá / bordo lesk

Komoda LOGO 1 wenge s LED osvětlením

Komoda LIFE D švestka / černý lesk

V sortimentu obchodu MEBLINE najdete široký výběr elegantních, moderních komod pod televizi nebo jinou eletroniku. Navštivte stránku mebline.cz a seznamte se s celou nabídkou našich komod.