Kategorie: Novinky a premiéry

Co je cosagach?

Jedná se o nový trend designu interiéru, který k nám přišel ze vzdáleného Skotska. Cosagach je příležitost usadit se na pohovce s šálkem kávy, když venku padá déšť, vtulit se do měkkého plédu a vychutnávat si pohled na praskající oheň v krbu. Jedná se o společné hodování v pohodlných a útulných interiérech, kterým dominuje dřevo, kámen a stará cihla.

Nábytek a doplňky ve stylu Cosagach

V interiéru inspirovaném ostrovním podnebím ve Skotsku najdeme jednoduchý nábytek v tlumených barvách (šedá, béžová, hnědá, zelená, černá) a unikátní doplňky ve formě ozdob ze dřeva, mosazných svícnů, vlněných koberců a textilií se skotským kostkovaným motivem.Cosagach je úklon směrem k přírodě, proto při výběru interiérového vybavení stojí za to oslovit ty z přírodních materiálů nebo kvalitní imitace.

Rohova sedaci souprava oslo

Šikovná kombinace tradice a modernosti

V obývacím pokoji vyzdobeném v duchu cosagů bude perfektní velká pohovka nebo rohová pohovka v neutrální barvě (např. model OSLO) a systémová nástěnná jednotka s jasně definovaným vzorem dřeva (zde doporučujeme nábytek z kolekce BAROS v barvě dubu San Remo). V podsvětlených skříňkách si můžete vystavit suvenýry z cest nebo jiné drobnosti.V podsvětlených skříňkách si můžete vystavit suvenýry z cest nebo jiné drobnosti.

Obyvaci stena Baros

Voňavé vřesy, teplé přikrývky a kostkované závěsy dají prostoru skutečně skotský charakter.

Hledáte perfektní nábytek do obývacího pokoje, jídelny nebo jiné místnosti v domě? V internetovém obchodě Mebline.pl najdete široký výběr vybavení!