Kategorie: Interiér

Jednoduchý obdélníkový šatník s dvojitými dveřmi může být užitečný, ale existuje mnoho dalších krásných nápadů pro dokonalý šatník pro děti, které vypadají roztomile, a pokud chcete ušetřit místo, vybraný kus nábytku lze dokonce integrovat do palandy.Dnešní nabídka výrobců nábytku je z hlediska stylu téměř neomezená - problém je investovat do něčeho, co bude sloužit ne rok nebo dva - ale dlouhé roky.

Jak to udělat, aby dětská skříň byla kusem nábytku na mnoho let ?

Proti zdání to není těžké.Nejdůležitější je zapamatovat si několik základních pokynů, díky nimž volba zaručuje dlouhodobé rozhodnutí. Dětský šatník bude kus nábytku po mnoho let, pokud:

Vysoce kvalitní nábytek bude vyrobený z pořádných materiálů

Skrin Alfa

Univerzální produkt, který se přizpůsobí dětskému pokoji bez ohledu na jeho věk

Skrin London

Snadno se udržuje v čistotě

Skrin Timo

Jak najít a vybrat takový vhodný šatník pro děti?

Pokud kolekce oblečení vašeho dítěte začala „vylézat“ ze současné komody, která už praská ve švech, může být nyní ten pravý moment prozkoumat nové možnosti dostupné na trhu a získat skvělý šatník pro vaše batole nebo dospívajícího dítěte.
Následující tipy by vám měly pomoci tento proces zefektivnit.

Dvě nejdůležitější věci v dětské ložnici jsou postel a skříň. Pokud jde o to první, nalezení správné rovnováhy mezi stylem a pohodlím je snadné s využitím hojných nabídek na trhu. Pokud jde o skříně, tato záležitost vypadá trochu jinak. Před výběrem vzoru nebo stylu je třeba zvážit mnoho věcí.

Pokud chcete, aby místnost vypadala jako jednoduché, čisté a minimalistické místo (a to je nejžádanější pro dlouhodobé investice), můžete si vybrat kompaktní design, který všechno skrývá uvnitř. Stačí najít správný šatník se zajímavými, inteligentními řešeními ve svém nitru.

Zde byste měli vzít v úvahu:

1. velký prostor pro ramínka

2. několik polic na složené oblečení

3. zásuvky pro drobné předměty a doplňky

4. a možná i několik tajných přihrádek

Pokud vám záleží na takové nadčasové organizaci, stojí za to se podívat na šatní skříň Twister

Všechny tyto funkční prostory jsou skryté za velkými posuvnými dveřmi. Tímto způsobem zůstává design minimalistický a můžete využít příležitost hrát si s barvami a tvary při zdobení zbytku místnosti, i když se výzdoba dětského pokoje v průběhu času mění.

O čem ještě stojí za to pomyslet?

Pokud chcete, aby dětský pokoj vypadal trochu prostornější a otevřenější, nebo pokud chcete, aby povrch odrážel krásné výhledy zvenčí - zvažte skříň se zrcadlovými dveřmi, která kromě výše uvedených vlastností je také design se symetrickou strukturou s nadčasovým charakterem - takže dosáhneme možnosti využívat jeho výhody po mnoho let.