Kategorie: Interiér

Bílá barva nikdy nevyjde z módy. Ač se zdá velmi „sterilní,” jedná se o velmi vděčnou barvu v interiéru. Proč se hodí bílý nábytek do obývacího pokoje? Existuje několik důvodů.

Nadčasovost

Bílý nábytek se hodí do jakéhokoliv interiéru. Vypadá dokonale v anglickém, provensálském, skandinávském, ale i v minimalistickém a moderním interiéru.

Komody, skříně a stoly v bílých tónech dokonale ladí s výraznou barvou stěn či podlah. Bílá barva nám otevírá širkou škládu možností, jak si pohrát s dekoracemi. Díky bílé barvě bude váš interiér prostornější a světlejší.

Komoda Toledo

Zaměřte se na doplňky

Bílé povrchy nábytku vám umožní zdůraznit krásu jednolivých předmětů, které řadíme do dekorací. Výrazná váza, elegantní fotrámečky, květináče či výrazné polštářky na bílé perfektně vyniknou. Bílá polička bude skvělým místem na suvenýry z cest – věci, tím krásně zdůrazníte a neuniknou pozornosti hostů.

Zajímavým dekorem je kombinace bílého nábytku s černými prvky a doplňky ve formě lamp, záclon či tapet. Tuto kombinaci využijete nejlépe v moderních a minimalistických interiérech.

Regal Karol

Bílý nábytek v jednotném stylu

Bílá barva bude perfektním základem námořnického stylu. Stačí si vybrat modré závěsy, polštáře s motivem kotvy či ryby. Krásně tento interiér doplní světle modrá pohovka, která dodá pokoji středomořský nádech.

Další tipem do vašeho interiéru je doplnění bílé barvy o šedé a zelené tóny. Vznikne tak, moderní kombinace, která díky květinám přinese do interiéru život.

Studentsky pokoj LIDO 13

Kde najdete bílý nábytek do obývacího pokoje?

Obchod Mebline je místemm kde najdete kvalitná nábytek za přijatelnou cenu. Bílé komody do obývacího pokoje, elegantní vitrýny s LED podsvícením, sedačky a konferenční stolky – to vše v bílé variantě.

Široká nabídka může zahrnovat celé sady, ale i jednotlivé kusy. Velmi zajimavé jsou sady „Denver” a skandinávský styl z řady „Bjorn”, které se vyznačují jednoduchostí a funkčností.

Nabytek pro obyvaci pokoj Denver

Obyvaci stena Bjorn

Nábytek pro každý rozpočet

V rozmanité nabídce obchodu Mebline najdete moderní a stylizovaný nábytek, prodávaný jednotlivě i v sadách. U nás nejdete především kvalitu zpracování, pozornost na detaily a atraktivní ceny! Hledáte bílý nábytek do obývacího pokoje? Odborníci ve společnosti Mebline jsou vám k dispozici.