Kategorie: Interiér

Elegantní toaletní koutek je snem mnoha žen a zároveň efektní (a funkční) ozdobou interiéru. Stačí šikovný stolek, hezká židle a zrcadlo, aby vzniklo pohodlné místo pro každodenní líčení, úpravu účesu nebo večerní péči. V tomto článku se věnujeme módním modelům toaletek, které doplní moderní nebo nadčasové zařízení ložnice. Poradíme vám, jak zařídit zónu s toaletkou v hlavní roli a jaké další funkce může plnit. Tak začínáme!

Toaletka v malém prostoru

Málokdo ví, že za vznikem toaletky stojí muž, konkrétně britský dandys George Bryan Brummell – blízký přítel krále Jiřího IV. a odborník na mužskou eleganci, který žil na přelomu 18. a 19. století. Současné toaletky mají různé podoby a zároveň plní několik různých funkcí.

Prvním návrhem internetového obchodu Mebline.cz je bílá toaletka SHINE se dvěma zásuvkami, vyrobená z vysoce kvalitní laminované nábytkové desky. Tento model se díky svým kompaktním rozměrům skvěle hodí do malého prostoru. Prosvětlí a opticky zvětší malou ložnici. Co je zajímavé, toaletka z kolekce SHINE může sloužit i jako psací stůl. Najde uplatnění v pracovním nebo studijním koutku. Stačí přizpůsobit stylovou židli – dřevěnou, plastovou nebo s designovým tvarem. Několik stylových doplňků v podobě dekorativního zrcadla, atmosférického osvětlení nebo ozdobných flakonů parfémů dodá aranžmá elegantní šmrnc.

Psací stůl SHINE 04 bílý lesk

Moderní toaletka s kovovým rámem

Nábytek na kovových nohách bude skvěle vypadat v téměř každém interiéru, ať už industriálním, skandinávském nebo klasickém. V ložnici zařízené v duchu glamour se například uplatní toaletka NOVA. Šedou konzoli umístěnou na černém kovovém rámu se skluznicemi. Čela zásuvek jsou profilovaná, což vytváří zajímavý vizuální efekt. Nábytek je vyroben z laminované nábytkové desky odolné proti mechanickému poškození.

Toaletní stolek MOVA 07 šedý

Za zmínku stojí také krásná toaletka MONO, která spojuje klasiku s moderností. Zásuvky jsou vybaveny zlatými šperkovými úchyty. Pokud tedy hledáte nápad na atmosférickou ložnici s toaletním koutkem, podívejte se na model MONO, vyrobený z pevné laminované nábytkové desky. Toaletka je k dispozici v několika barevných variantách.

Toaletní stolek MONO 07 námořnická modrá

Toaletky se zrcadlem

V našem internetovém obchodě Mebline.cz najdete také stylové toaletky se zrcadlem a LED osvětlením. S jejich pomocí zařídíte výjimečný toaletní koutek v ložnici, koupelně nebo pokoji teenagera. Jedním z návrhů je model ARIA s velkou zásuvkou, nástavcem nabízejícím úložné prostory a podsvíceným zrcadlem. Nábytek má lesklé bílé čelo a matný korpus. Do zásuvky uložíte všechny potřebné doplňky pro líčení a další drobnosti.

Toaletní stolek se zrcadlem a osvětlením ARIA bílý / bílý lesk

Milovníkům moderního designu doporučujeme také velmi elegantní toaletku PAFOS v černé barvě. Boky zrcadla a čelo nábytku zdobí efektní frézování. Na černé, matné desce se budou skvěle vyjímat elegantní parfémy a další drobnosti. Nábytek je zavěšený, což dodává interiéru lehkost. Skvěle se hodí k dekorativním nástěnným lamelám.

 Toaletní stolek FASO černý

Aranžmá s toaletkou – několik nápadů:

– V malém, tmavém interiéru se nejlépe hodí kompaktní toaletka ve světlé barvě.
– Toaletka je univerzální nábytek, který může sloužit jako psací stůl nebo elegantní konzole.
– Máte málo místa v ložnici? Můžete zvolit noční stolek s prodlouženou deskou, která bude sloužit jako toaletka.

Široký výběr módních toaletek s moderním nebo nadčasovým designem najdete na stránkách nábytkového obchodu Mebline.cz. Zveme vás k nákupům!