Kategorie: Interiér

V současné době, kdy nám na všechno chybí čas a jsme stále zaneprázdněni, domácí odpočinková zóna funguje jako útočiště, ve kterém společně s našimi blízkými hledáme odpočinek po náročném dni v práci. Při uspořádání tohoto typu prostoru je třeba mít na paměti několik věcí.

Pohodlné a funkční

Při zařizování odpočinkové zóny bychom měli brát v úvahu nejen velikost místnosti, ale také individuální potřeby ostatních členů rodiny. Rozměry hrají důležitou roli. Rohová sedačka pro více osob může více stísnit malý interiér, pokud však máme k dispozici velký otevřený prostor, bude skvěle fungovat. Do prostorného obývacího pokoje nabízíme rohovou pohovku VACO s křeslem ve stejné barvě. Přistavíme-li ke křeslu podnožku a stojací lampu, snadno vytvoříte útulný koutek na čtení.

Rohova sedacka Vaco

V obývacím pokoji, stejně jako v ložnici nebo dětském pokoji, bude křeslo TWIST připomínající klasickou lenošku vypadat skvěle.Tento model bude fungovat ve velkém i malém obývacím pokoji.
Lenoška může být považována za doplněk k sadací soupravě.

Síla barvy

Rohová sedačka VACO a křeslo Twist jsou k dispozici v mnoha barvách (tkanina French).Elegantní lahvová zeleň bude fantasticky ladit se závěsy ve stejném odstínu.Pohovku můžeme ozdobit polštáři o barvě hořčice a ručně vyráběným plédem.Světle modrá nebo tmavě modrá barva doplní zařízení ve středomořském stylu , zatímco klasická černá a bílá jsou dobrou volbou, pokud nám záleží na aranžování minimalistického prostoru.

Rimskie kreslo Twist

V online obchodě Mebline.cz najdete široký výběr sadacích kompletů a konferenčních stolků.