Kategorie: Interiér

Práce na dálku získala na popularitě a mnoho lidí se muselo vypořádat s nutností zařídit si kancelář doma. Ukázalo se, že i na malém prostoru lze vytvořit pohodlnou pracovnu, kde se komfort snoubí s funkčností. V tomto článku představíme několik zajímavých modelů nábytku, vytvořených s ohledem na domácí pracovní kout. Tak do práce!

Praktický stůl pro práci a studium

Pohodlná pracovní deska umístěná ve správné výšce je základ. U ní pracujeme na počítači, připravujeme dokumenty, popíjíme kávu. Ideálně, když máme vše po ruce – kancelářské potřeby, papír, přístup k tiskárně atd. Hodit se budou tedy prostorné skříňky a police na drobnosti. Jedním z návrhů je moderní stůl s komodou MALTIS, vybavený skříňkami a zásuvkou. Nábytek je vyroben z kvalitní laminované desky v barvě dubu artisan a šedé. Černé kovové úchyty mu dodávají moderní vzhled. Deska v přírodním odstínu dřeva přidá aranžmá útulnost a malé rozměry stolu zajistí, že se vejde i do malého prostoru.

Psací stůl s komodou MALTIS MT16 dub artisan / světle šedý

 

V elegantní kanceláři se skvěle bude vyjímat stylová sestava polic ROMI, které můžete postavit vedle sebe nebo odděleně – podle specifik místnosti. Přírodní barva dubu dodá interiéru útulnost. Celý nábytek je vyroben z pevné laminované desky odolné proti mechanickému poškození.

Set regálů ROMI 2 dub artisan

Dbejte na praktické doplňky

V domácím pracovním koutku se hodí několik drobností, aby jeho používání bylo pohodlné a samotná práce efektivní. Je třeba především dbát na správné osvětlení stolu i celé pracovní zóny. Akcenty v podobě pokojových rostlin, zarámovaných fotografií, diplomů či nástěnných dekorací dodají aranžmá individuální charakter.

Zařizujete kancelář doma a hledáte moderní nábytek? Na Mebline.cz najdete vše, co potřebujete. Zveme vás pro dávku inspirace!