Kategorie: Interiér

Stoly a stoly nás provázejí téměř všude. Jsou nezbytným prvkem jídelny, kuchyně a obývacího pokoje. Jsou ideální pro kancelářské prostory, čekárny a školící místnosti. Jsou užitečné v relaxačních prostorech, místnostech pro mládež a na mnoha dalších místech. Již nějakou dobu jsou velmi oblíbené stolky s kovovým rámem. Zdobí moderní interiéry, ale nejen to. Lze je nalézt v klasických, glamour, art deco nebo rustikálních aranžmá.

V tomto článku diskutujeme o nejmódnějších modelech jídelních a obývacích stolů, vybavených kovovými nohami nebo estetickou základnou ze silné oceli. Také vám poradíme, na co si dát pozor při nákupu stolku nebo konferenčního stolku.

Moderní stůl s kovovým rámem do jídelny

Jedním z návrhů našeho internetového obchodu Mebline.pl je skládací stůl HELIO od Helvetia. Lesklá černá skleněná deska vypadá velmi stylově. Masivní kovové nohy v černé barvě mu dodávají industriální nádech. Délka stolu v rozloženém stavu je 220 cm. Za pozornost stojí i další prvky z kolekce HELIO, mezi které patří nábytek do obývacího pokoje: vitríny, závěsné skříňky, TV skříňka, konferenční stolek (i s kovovým rámem). Celek bude vypadat skvěle v otevřeném prostoru.

Rozkládací jídelní stůl HELIO HE92 černá / černe sklo

Zajímavou možností v podobném stylu je stůl HALLE od stejného výrobce. Tento model má silnou desku v barvě dřeva, vyrobenou z kvalitní laminované dřevotřísky odolné proti poškrábání, s ABS hranami. Deska stolu je dlouhá 200 cm a bez problémů se k ní usadí celá rodina.

Stůl HALLE HL94 dub wotan

Designový skládací stůl DERRICK vypadá trochu jinak. Stolová deska v odstínu přírodního dubu je usazena na zajímavé konstrukci z práškově lakované oceli. Ideální návrh do moderního interiéru inspirovaného industriálním stylem.

Pokud naopak hledáte něco „lehčího“, vsaďte na kulatý model s efektně prohnutými nohami, například stůl BONELLO s deskou z šedého mramoru. Zlatý základ bude dokonale ladit s aranžmá v duchu glamour nebo art deco. Stejně jako obdélníkový model KONAMI, který navíc kombinuje mramor s odstínem zlaté. Ten má rozměry 160x75x90 cm, takže dobře poslouží i v malé jídelně nebo obývacím pokoji. Oba modely vypadají extrémně lehce a efektně. Skvěle ladí s doplňky ve stylu soft glam.

Stůl BONELLO popelavý mramor / zlatý

Stůl KONAMI černý mramor / zlatý

V případě velmi malého obývacího pokoje nebo kanceláře se osvědčí minimalistický stůl FONDI s kulatou deskou na kovové podnoži. Černý nábytek nevyjde z módy a skvěle se hodí jak do moderních obytných, tak i kancelářských prostor. Nábytek je vyroben z lakované MDF desky a kvalitní práškově lakované oceli.

Elegantní konferenční stolek s kovovým rámem

Konferenční stolek většinou umisťujeme před pohovku nebo k ní do sedací části. Stoly tohoto typu jsou většinou menší a nižší, a proto velmi nastavitelné. Slouží k podávání kávy a odkládání drobností (telefon, noviny, TV ovladač). Kompaktní stolek, například model NUBIRA S s kulatou deskou upevněnou na černé, košové podnoži z fantazijně ohýbaného kovu, se bude hodit ve velmi omezeném prostoru. Lavička je lehká a skladná. Vejde se prakticky kamkoliv. Můžete na něj položit pokojovou lampu, odložit šálek kávy nebo knihu. Praktickým řešením je umístění dvou malých stolků po stranách pohovky. Uprostřed odpočívadla tak ponecháme volný prostor. Uspořádání bude prostornější a získá lehkost.

Konferenční stolek NUBIRA S ořech / černý

V moderním interiéru se bude skvěle hodit minimalistický model SIGMA A v černé matné. Nábytek je vyroben z kvalitní desky a kovu. Ideální nabídka pro milovníky ekonomické formy a jednoduchého designu. Za pozornost stojí také působivý stůl AGGI. Kulatý top v barvě zlatého dubu je kombinován s černými ocelovými nohami. Tento kus nábytku bude dokonalým doplňkem sedacího koutu zařízeného v industriálním nebo skandinávském stylu.

Konferenční stolek SIGMA B černý lesk

Konferenční stolek AGGI dub zlatý / bílý

Obdélníková lavice MONO je navíc vybavena kovovým rámem s pojezdy. Má otevřenou polici a pod horní zásuvkou na drobnosti. Vyrobeno z decentní laminované nábytkové desky, bude sloužit dlouhá léta při zachování bezchybného vzhledu.

Konferenční stolek MONO 02 béžový

Pokud hledáte funkční konferenční stolek s dalším úložným prostorem, můžete si moderním modelem XENA vybavit i svůj obývací pokoj. Pod obdélníkovou deskou v barvě dubu je černá skleněná police připevněná k masivním kovovým nohám.

Konferenční stolek XENA OBDÉLNÍK dub přírodní / černá

Výběr stolků a konferenčních stolků s kovovým rámem je obrovský. Stačí se podívat na stránku našeho e-shopu a najít ten správný model. Tento typ nábytku je mimořádně praktický, estetický a odolný vůči mechanickému poškození. Jsou jedinečnou ozdobou aranžmá. Vítejte na Mebline.cz!