Kategorie: Interiér

Rohové sedačky s funkcí na spaní kombinují dvě nejdůležitější vlastnosti dobrého nábytku: styl a funkčnost. Navíc nemusejí stát jmění. Představujeme tři typy elegantních rohovek, které jsou k dispozici okolo 8000 Kč.

O praktičnosti rozkládacích rohových sedaček s funkcí na spaní můžeme psát do nekonečna. Jsou to nejen zajímavé sedačky, které dávají obývacímu pokoji o něco větší luxusu než pohovky, ale také mimořádně pohodlné řešení, které můžeme ocenit v mnoha každodenních situacích. Díky většímu prostoru pro posezení můžeme například pozvat větší počet hostů nebo pohodlně sednout a relaxovat s celou rodinou a sledovat film v ospalém nedělním odpoledni. Koneckonců, nemusíte ani přemýšlet o tom, kde stráví noc kamarád, který se u nás na pár nocí zdrží.

Multifunkčnost rozkládacích rohovek ocení i lidé s malými byty, ve kterých je omezený prostor a musí plnit mnoho funkcí. Pohodlná rohová sedačka se za několik vteřin změní na prostor na spaní, který není méně kvalitní než klasická postel. Za tímto účelem nabízí působivý prostor pro uložení ložního prádla nebo jiných věcí, které nemají místo v šatně nebo skříni.

Nejdůležitější je, že rohové sedačky s funkcí na spaní jsou k dispozici v širokém cenovém rozpětí. Nabídka obchodů MEBLINE zahrnuje elegantní, moderní modely za přijatelné ceny. Zde jsou některé zajímavé modely:

Rohová sedačka

Kromě zřejmé funkčnosti nám rohové sedačky typu EUFORIA poskytují širokou škálu stylizace interiéru. Díky různým čalouněním sedačky jako i polštářů, sloužících jako opěradlo, jsou vhodné pro různé typy interiérů. Hodí se nejen do obývacích pokojů, ale také do elegantních kanceláří nebo teenagerova pokoje.

euforia

euforia2

Rohová sedačka GORDIA

Díky jednoduché a elegantní podobě jsou rohové sedačky GORDIA vytvořeny pro vkusný, minimalistický styl, ve kterém budou tyto sedačky hrát hlavní roli. Navzdory klasickým, tlumeným barvám dělají dojem a tvoří výrazný prvek moderního interiéru.

gordia2

Rohová sedačka FORM

Rohové sedačky typu FORM jsou skvělým způsobem, jak udržet jednoduchou, moderní podobu designu, který ideálně zapadá do minimalistického interiéru a přináší živé barvy a neutrální stylizaci. Polštáře sloužící jako opěradlo jsou k dispozici v pěti barevných provedeních: červená, limetka, modrá, stejně jako v tlumené béžové a klasické černé barvě.

form

Více modelů rohových sedaček najdete na MEBLINE.cz