Kategorie: Interiér

Hledáte psací stůl v cenové relaci od 1500 do 2000 Kč ? V nabídce obchodu MEBLINE najdete bohatou nabídku kvalitních a cenově přijatelných stolů použitelných jak pro kancelář, tak i do dětského nebo teenagerského pokoje.

Pokud jde o komfort na pracovišti, nemůžeme přistoupit na žádné kompromisy. Odpovídající psací stůl má stejně velký význam pro správné držení těla, jako vhodně zvolená židle, která podepírá bederní páteř. Pohodlí má zároveň při několikahodinové práci nebo učení se velký vliv na samotnou výkonnost. V nabídce našeho obchodu MEBLINE naleznete jednoduché, univerzální psací stoly, stejně jako stoly určené pro práci s počítačem a rohové stoly, nabízející větší pracovní plochu.

Psací stoly s výsuvnou poličkou na klávesnici

Pokud na vašem stole leží slovníky, knížky, hromady dokumentů, hrnek s kávou, rámeček s fotkou a spoustu jiných a nezbytných věcí, které potřebujeme mít vždy při ruce, není divu, že na stole už chybí místo pro klávesnici počítače. Jednoduchý stůl s výsuvnou poličkou umožní využít dobře místo a zároveň mít při práci lokty položeny v optimální výšce.

Stolky / toalety se zásuvkami

Díky estetickému a univerzálnímu designu stolků CEZAR a MAXIMUS můžou tyto stolky plnit také funkci dámské toalety.
Oba stolky je možné spojit se sestavou ložnicového nábytku té samé série. Objemné zásuvky poskytují dostatek prostoru jak pro dokumenty a kancelářské potřeby, tak i pro kosmetiku a bižuterii.

Rohové stoly

Pokud si zařizujete pracovní koutek v nevelkém bytě, je dobré zvážit koupi právě rohového stolu, který umožňuje využití každého prostoru a zároveň nabízí více místa k práci. Některé typy nabízí zajímavé nádstavce na monitory, díky kterým zůstane na pracovní ploše ještě více volného místa.

Klasické stoly se skříňkou, zásuvkou a poličkou

Pokud preferujete stoly s klasickým vzhledem a k pracovní ploše potřebujete i úložný prostor, určitě si vyberte stůl s větší skříňkou, výsuvnou poličkou na klávesnici a zásuvkou na dokumenty. Některé typy těchto stolů nabízejí také poličku pro uložení skříně počítače.

Stoly do dětského a mládežnického pokoje

Stolek v pokoji vašeho dítěte musí být stejně funkční jako ten váš, ale zároveň jistě neuškodí větší barevnost, která dodá interiéru pokoje větší veselost. Určitě se budou hodit také zásuvky na školní potřeby a skříňka na knížky. Oživující barvy stolku zase dítěti určitě zpříjemní učení.

Všechny typy těchto stolů můžete najít na stránce eshopu mebline.cz