Kategorie: Interiér

Mnoho lidí sní o dokonalém uspořádání věcí v oddělené místnosti. Bohužel, ne každý si může dovolit takový luxus. Neexistuje však žádný důvod k lítosti! I když máte malý byt, nemusíte se vzdát praktického šatníku. Díky mnohým možnostem v kolekci šatních skříní budete mít vždy dostatek místa pro uložení sezóního oblečení, povlečení – rychle a za nízkou cenu.

Skříň v malé místnosti nebo úzké chodbě

I na chodbě lze uspořádat věci! V závislosti na velikosti obytného prostoru a osobních preferencích. Zde bude perfektněfungovat sada se šatní skříní, policí, komodou a botníkem. V internetovém obchodě Mebline najdete pevné skříně pro malé byty. Můžete si koupit sety nebo pouze jednu položku z dané kolekce.

Funkčním a velmi elegantním řešením pro malé byty je kompaktní předsíňová stěna MAX M s rozměry 90x195x40 cm. Dalším řešením je předsíňová stěna o rozměrech 101x71x40 ( z kolekce SMART.)

Predsinova stena max m

Uspořádání předsíně by mělo umožnit volný pohyb po bytě, takže stojí za to pečlivě měřit a zvážit každý centimetr prostoru. Pokud jsou v chodbě výklenky nebo nepraktické prostory - nebojte se je použít!

Malá skříň v ložnici

Pokud na chodbě nemáte dostatek prostoru, můžete využít ložnici. Kromě tradičních modelů šatních skříní, máme v nabídce modely se zrcadlem, šatní skříň z kolekce ANTER bude perfektním doplňkem do interiéru.

Predsinova stena Anter

Perfektní skříň je ta, která má dostatek polic a lišt k zavěšení. Důležité jsou také estetické hodnoty, a proto máme v nabídce Mebline luxusní designerské kousky, které potěší oko a budou zároveň velmi praktické.

Na co se zaměřit při výběru skříně pro malý prostor?

Klíčovou roli hrají rozměry a estetika daného modelu. Nezapomeňte, že díky jednoduchým trikům můžete opticky zvětšit a rozzářit celou místnost. Stačí využít světlých barev a zrcadel.

Internetový chod Mebline je místem, kde najdete módní a levné skříně vyrobené z kvalitních materiálů. Díky tomu budete mít záruku, že vám budou sloužit mnoho let.

Hledáte praktickou skříň pro malý interiér? Tým Mebline vám rád poradí s výběrem perfektního řešení pro váš domov.