Kategorie: Interiér

Kdysi se spojovala s hrubým a těžkým nábytkem, dnes zaujme jednoduchou linií, lehkostí a moderním designem. Mluvíme o funkčních nástěnných jednotkách, které zdobí naše obývací pokoje a pokoje pro mládež. V čem je jejich kouzlo?

Moderně navržené nástěnné jednotky nám nejen umožňují optimálně využívat i malý prostor, ale také potěší oko zajímavou estetikou a pečlivým vyhotovením. To, co je odlišuje od nástěnných jednotek Peregrin, je především mnohem lepší kvalita zpracování, široký výběr barev a vzorů a také schopnost sestavit si vlastní sadu nábytku podle individuálních preferencí.

Módní modulární nábytek

Moderní nástěnná jednotka se skládá mimo jiné ze stojatých nebo zavěšených polic, prosklených vitrín, skříněk pod RTV, komody se šuplíky nebo dalších polic k zavěšení na zeď. Příkladem je elegantní nástěnná jednotka DECO s bílými nebo černými čelními plochami s vysokým leskem a také sada obývací nábytku TANGO, která zahrnuje komodu na TV , prosklenou skříňku a stojanovou skříňku s policemi.

Chcete-li získat ještě více místa k vystavení sbírky knih nebo exotických suvenýrů, můžete navíc zavěsit poličku nad televizní stojan. Je třeba zdůraznit, že jednoduchá čela v přirozené barvě wenge nebo sonoma jsou perfektní kombinací modernosti a klasiky.

Obyvaci stena Tango

Moderní modulární nástěnné jednotky vám dávají příležitost uspořádat svobodně prostor pomocí všech nebo jen některých prvků z kolekce. V internetovém obchodě Mebline.cz najdete široký výběr nábytku do obývacího pokoje. Mezi nimi nemohlou chybět ani nástěnné jednotky vybavené LED osvětlením. Některé sady mají také skříň a psací stůl, takže jsou skvělé pro pokoj pro mládež.