Kategorie: Interiér

Při výběru nábytku do obývacího pokoje je třeba vzít v úvahu několik otázek: styl nábytku, kvalita zpracování a jednotlivé přizpůsobení nábytku do vašeho interiéru. Důležité jsou také vaše individuální preference. Nejde pouze o estetické hodnoty, ale také o funkčnost.

Používání nábytku v obývacím pokoji by mělo být především pohodlné. V této místnosti relaxujeme, díváme se na televizi, setkáme se s přáteli. Není divu, že komfort považujeme za prioritu!

Moderní sestava značkou pohodlí

Moderní nastěnné sestavy se liší od těch co si pamatujeme z minulých dob. Jsou jednodušší, vzdušnější a chtějí místnost uvolnit. V našem eshopu Mebline najdete vynikající kvalitu, která vás ohromí kvalitou a krásným designem.

Obyvaci stena Lanco

Elegantní sestava s úložným prostorem a skříňky s LED ossvětlením. Velký výběr modelů vám umožní vybrat tu pravou do vašeho interiéru. Nabízíme minimalistický nábytek do obývacího pokoje, či klasiku, kterou využijete i v studentském pokoji. Milovníci moderny jistě ocení kolekci s využitím betonového dekoru, který je stále velkým hitem!

Klasická nástěnná sestava nebo volně stojící nábytek? To vše najdete u nás! Některé sestavy jsou vybaveny osvětlenými skříňkami, ve kterých můžete vystavit svírku knih, suvenýry či rodinné fotografie.

Systémový nábytek do obývacího pokoje

Vynikající kvalita modulového nábytku je praktickým řešením pro domovy, které potřebují jedinečné sestavení nábytku. Jedná se o sady nábytku, které se dají kombinovat a doplňovat stejnou sérií. V tomto případě vás už neomezují rozměry, ani design!

Systemovy nabytek Piano

Moderní systémový nábytek je velmi prosotrný a pohodlný k užívání. Z hlediska vlastních potřeb nám nabízí nekonečné množství variant. Máme na výběr RTV komody, závěsné i stojící vitríny, police, skříně a mnoho dalšího.

V obchodě Mebline můžeme snadno najít svůj styl od minimalistického, přes skandinávský až po ten klasický. Naše systémy vás ohromí nejen cenou, ale i množstvím variant, které pro vás nabízíme. Jistě je využijete nejen v obývacím pokoji.

Nabytek Cosmo 7

Sofistikované, elegantní a nadčasové

Moderní sestavy a systémový nábytek by se měly vyznačovat originálním designem, pohodlným uspořádáním a důrazem na detail. Mat či lesk, nábytek s LED osvětlením nebo ne? To vše najdete v Mebline. Pokud si nevíte rady s výběrem nábytku, neváhejte a kontaktujte naše pracovníky.