Kategorie: Interiér

Na stěně za televizí, na nábytku, místo zábradlí nebo příčky – konstrukce z lamel jsou velmi oblíbené. Hodí se k moderním i klasickým interiérům. Ladí s projekty inspirovanými přírodou, ale i stylem glamour nebo art deco. Využití dřevěných lamel je mnoho. Každé z nich odpovídá aktuálním trendům v interiérovém designu. Skvěle vypadají vertikální lamely vyrobené ze dřeva, dýhy nebo jiného materiálu. V tomto článku se podíváme na módní nábytek s lamelami. Tak do toho!

Stěna za televizí s lamelami na pozadí

V obývacím pokoji se skvěle budou vyjímat vertikální dekorační panely připevněné na stěně za televizí. Jsou zajímavým pozadím pro elektroniku a nábytek RTV. Jedním z návrhů našeho internetového obchodu je bílá RTV skříňka s krbem CAMELIA. Záře plamenů je nejlepším způsobem, jak do obývacího pokoje vnést útulnost a teplo – zejména proto, že krb má i topnou funkci. Nohy a úchyty jsou ve zlaté barvě. Nábytek je vyroben z laminované nábytkové desky a MDF desky. Dekorační lamely na čelní straně jsou ozdobou samy o sobě. Nábytek je k dispozici i ve variantě bez krbu.

 Skříňka RTV s krbem CAMELIA CA02 bílá

Komoda RTV XEYLO 150 kašmír se vyznačuje jednoduchým minimalistickým designem, který dokonale zapadá do trendů interiérového designu. K dispozici v kašmírové barvě (světle hnědá s jemným krémovým nádechem) a dokonale se hodí k různým aranžím. Komoda má 2 prostorné prostory se systémem push-to-open (otevírání tlakem), který zajišťuje pohodlné používání.

Komoda RTV XEYLO 150 kašmír

Lamely v obývacích pokojích

Hledáte stylovou vitrínu do obývacího pokoje? Model FASO je mimořádně elegantní a funkční nábytek, který doplní moderní interiér. Prosklenou polici je vhodné vybavit jemným LED osvětlením. Bílý mat skvěle ladí s černými nohami. Korpus je vyroben z kvalitní laminované desky, čela z laminované MDF desky potažené PVC fólií 16 mm s viditelnými drážkami a nohy z odolného plastu. Nábytek má dveře lehce vystupující nad desku. V unikátní kolekci FASO najdete i další prvky, včetně komod, nočních stolků, konferenčních stolků, komod s krbem, toaletních stolků nebo knihoven. Najdete v ní tedy kompletní vybavení pro obývací pokoj i ložnici.

Vitrína FASO bílá

Elegantní modulární nábytek s lamelami

Pokud hledáte moderní nábytek do obývacího pokoje, zvolte moderní obývací stěnu s lamelami. Příkladem může být sestava s komodou OSTRAVA, která kombinuje bílé čela s korpusem v odstínu dubu artisan. Dveře s vertikálními lamelami vypadají velmi stylově. Tato sestava se skládá z volně stojící vitríny, závěsné vitríny, nástěnné police, komody pod televizor a prostorné komody na různé drobnosti. Vše je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, včetně laminované nábytkové desky a elegantních lamel. Kulaté nohy jsou vyrobeny z odolného plastu. Police ve vitríně lze vybavit úsporným LED osvětlením.

Obývací stěna s komodou OSTRAVA LAMELY dub artisan / bílá

Pokud hledáte řešení spojující modernost s klasikou, podívejte se na kolekci NOVA 2 v šedém odstínu. Sada obsahuje RTV skříňku, dvě komody a konferenční stolek s úložným prostorem a policí pod deskou. Nábytek je vybaven kovovými rámy s kluzáky. Šedá skvěle ladí s černou. Tato sada se vyznačuje skvělým designem, lehkostí a funkčností.

Systémový nábytek MOVA 2 šedý

Nábytek s lamelami je hitem této sezóny. Dodá aranžmá moderní nádech. Může být použit v malých obývacích pokojích, prostorných obývacích pokojích i v luxusních apartmánech. Aby interiér získal osobitý charakter, stačí zvolit vhodné doplňky – pokojové rostliny, elegantní závěsy, kobereček se zajímavým vzorem nebo skleněnou lampu s fantastickým tvarem.

Více inspiračních nápadů s lamelami v hlavní roli najdete v internetovém obchodě Mebline.cz! Těšíme se na vás!