Kategorie: Interiér

Plánujete letní proměnu obývacího pokoje? Chcete, aby vypadal více moderně a stylově? Nic jednoduššího! Mnoho inspirací najdete na stránce Mebline.cz. Správně vybrané nábytkové kousky jsou třešničkou na dortu a zároveň nejrychlejším způsobem, jak přetvořit interiér. Stačí přidat pár zajímavých doplňků – designovou lampu, záclony s módním vzorem nebo kobereček netypického tvaru. I nejmenší změna může udělat zázraky, proto není třeba utrácet jmění za rekonstrukci, abyste vytvořili krásný vzhled obývacího pokoje, jídelny nebo jiných místností v domě.

V tomto článku představíme několik skvělých modelů nábytku, které dodají aranžmá moderní šmrnc. Objeví se zde jednotlivé komody, regály i hotové sestavy nabízející spoustu úložného prostoru. Příjemné čtení!

Moderní mediální stěna – jak ji vylepšit?

Hledáte něco výjimečného? Závan svěžesti vám poskytne multifunkční TV komoda CAMELIA s elektrickým krbem. Bílé frézované přední části jsou kombinovány s vložkami ve zlaté barvě (nožky a úchytky jsou také zlaté). Krb plní topnou funkci. Sami si můžete přizpůsobit barvu plamenů charakteru aranžmá. Komoda CAMELIA se dokonale hodí do obývacího pokoje, ale také do ložnice nebo mládežnického pokoje (tento model je k dispozici také v černé barvě). Bude jedinečnou ozdobou místnosti zařízené v moderním stylu, například modern glam.

Skříňka RTV s krbem CAMELIA CA02 bílá

Hitem letošních interiérových trendů jsou lamely, které lze připevnit na mediální stěnu a dodat jí zcela nový charakter. Stále jsou módní vzorované tapety nalepené na stěnu za televizorem. Důležité však je, aby byla v aranžmá televizní zóny zachována střídmost. Je dobré vsadit na jeden hlavní motiv a nepřehánět to s barvami a grafickými motivy, které znemožňují soustředění se na sledovaný film. Pamatujte: moderní styl miluje jednoduchost okořeněnou unikátním designem.

Knihovna v denní zóně

Sníte o moderní knihovně v domácím prostředí? Moderní regál PAFOS vám umožní vytvořit útulný a elegantní prostor věnovaný knihomolům. Na poličkách vystavíte cenné svazky a za předními částmi skříněk ukryjete různé drobnosti. Regál můžete také využít v jídelní zóně, kde v něm vystavíte ozdobné stolní nádobí nebo jiné drobnosti. Černá barva, frézované spodní dvířka a zlaté nožky budou elegantním doplňkem aranžmá. Nábytek má systém push-click. Je vyroben z matné laminované desky a MDF desky laminované PVC fólií. V moderní kolekci PAFOS najdete také komody, TV skříňky, noční stolky, konferenční stolky, toaletky, vitríny atd.

Regál FASO 100 černý

Móda na dřevo neodchází...

...naopak, má se velmi dobře. Pokud jste příznivci eko nebo boho stylu, oceníte minimalistický design praktické komody BOHO v barvě dubu. Nábytek je obohacen vložkou v odstínu bílého mramoru, což vytváří zcela nečekaný vizuální efekt. Za jednoduchými předními částmi se skrývají tři velké police. Komoda najde využití v obývacím pokoji, ale nejen tam. Bude ozdobou ložnice, kanceláře nebo teenagerského pokoje. V kolekci BOHO najdete také praktické TV skříňky a noční stolky. Nábytek v odstínu přírodního dřeva vnese do interiéru útulnost a teplo.

Komoda BOHO 04 dub riviera

Dřevo a černá v obývacích pokojích – systém WILLOW

Kolekce WILLOW je kvintesencí moderní elegance. Sada obsahuje TV skříňku, dvě prostorné komody a konferenční stolek. Celý nábytek je vyroben z laminované dřevotřískové desky a MDF desky a je vybaven systémem push to open. Vysoké dřevěné nohy a přední části s efektním frézováním dodávají nábytku lehkost. Díky kompaktním rozměrům se jednotlivé prvky WILLOW hodí i do menších prostor bytu. Péče o každý detail, použití vysoce kvalitních materiálů a funkčnost jsou jen některé z předností této kolekce.

Nábytek do obýváku WILLOW 1 černý / dub artisan

Při zařizování moderního obývacího pokoje dbejte také na optimální bodové osvětlení, které vytvoří vhodnou atmosféru. Přidejte pokojové rostliny a postarejte se o dekoraci oken. Moderní interiéry jsou střídmé ve formě, přesto se můžete odvážit s doplňky (samozřejmě s důrazem na kvalitu, ne na množství). Na Mebline.cz najdete vše, co hledáte. Podívejte se na naši nabídku!