Kategorie: Interiér

Oblé tvary a pastelové odstíny jsou interiérovým hitem této sezóny. Nábytek v jemných barvách modré, levandulové nebo růžové dodává interiéru uklidňující atmosféru podporující odpočinek. Zajímavým řešením je také doplnění neutrální barevnosti interiéru (béžové, bílé, šedé) pastelovými akcenty ve formě doplňků – dekorativních polštářů, záclon, lampy, koberce.

Jemné pastely se hodí téměř do každého interiéru. Dodávají romantiku, činí interiér světlým a útulným. Čalouněný nábytek potažený kvalitní látkou v pastelové barvě se perfektně hodí do moderního obývacího pokoje, ložnice nebo mládežnického pokoje.

Obývací pokoj v nebeském duchu

Chcete vytvořit aranžmá lehké jako obláček? Pohovka OLIVIER s oblými tvary bude ideální. Má v kompletu nádherně měkké polštáře a nabízí pohodlnou plochu na spaní o rozměrech 200x140 cm. Nábytek je vybaven praktickým úložným prostorem na lůžkoviny. Pohovka je k dispozici v několika barevných variantách. Díky kompaktním rozměrům se hodí i do malého interiéru. Pevná čalounická tkanina Kronos je odolná proti oděru a mechanickému poškození.

Pohovka OLIVIER kronos 35

Zařizujete útulný obývací pokoj a chcete získat více prostoru? Aby interiér působil prostorněji, stojí za to vsadit na světlý nábytek malých rozměrů. Za zmínku stojí elegantní pohovka PUMA, která po rozložení slouží jako postel. Nábytek má úložný prostor na lůžkoviny, automat na usnadnění rozkládání a měkké polštáře. Světlé čalounění dodá aranžmá lehkost a bude ladit téměř s jakýmkoli interiérem.

Pohovka PUMA aston 21

Stylová pohovka s funkcí spaní

V pastelovém obývacím pokoji se budete cítit lehce a příjemně. Správně zvolené barevné schéma dokáže zázraky a pozitivně ovlivňuje naši náladu. Neutrální bílé, šedé nebo hnědé barvy stojí za to doplnit alespoň jedním prvkem v kontrastní barvě. Může to být pohovka, na které relaxujeme nebo přespáváme.

Jednou z nabídek internetového obchodu Mebline.cz je pohovka OSLO se skandinávským nádechem. Nábytek je vybaven úložným prostorem na lůžkoviny a dřevěnými nohami. Opěrné polštáře jsou zdobeny jemným prošíváním. Odolná tkanina Estetiv chrání povrch před nečistotami a v případě potřeby se snadno čistí. Díky malým rozměrům se hodí i do malé garsonky.

Pohovka OSLO kronos 27

Elegantní pokojový nábytek MONO

Za pozornost stojí také elegantní systémový nábytek MONO v béžovém odstínu. Sada se skládá ze dvou prostorných komod a TV skříňky. Jednotlivé prvky mají černé kovové rámy a zlaté šperkové úchyty. Nábytek z kolekce MONO bude skvělým doplňkem pastelových pohovek a gaučů, které jsme představili v tomto článku.

Systémový nábytek MONO 1 béžová

Aby obývací pokoj působil útulněji, můžete přidat několik hezkých doplňků – záclony s květinovým vzorem, kobereček s motivem marockého čtyřlístku charakteristického pro styl new hamptons nebo pozlacené či postříbřené dekorace typické pro glamour estetiku. Možností je mnoho!

Ještě více inspirací na aranžmá najdete na stránkách nábytkového obchodu Mebline.cz!