Kategorie: Interiér

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je funkčním řešením, které má mnoho příznivců. Umožňuje Vám optimálně uspořádat interiér a ušetřit místo. Navíc to vypadá velmi efektně. V tomto článku navrhujeme, jak zařídit pohodlnou denní zónu pro celou rodinu.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem - několik tipů
- obytný prostor (obývací kout, jídelna, kuchyň) by měl být konzistentní z hlediska barev, stylu, použitých materiálů;
- jednotlivé zóny je třeba symbolicky oddělovat pomocí nábytku (např. stůl s židlemi) nebo doplňků (např. světelné prvky); V kuchyni a obývacím pokoji je také módní kombinovat různé barvy podlah, ale v malém bytě je lepší jednotná podlaha světlé barvy;
- bílý kuchyňský nábytek a pohovka potažená světlou látkou budou vypadat skvěle v malém interiéru - dodají lehkost celému aranžmá;
- stojí za to pamatovat, že kuchyňský nábytek by měl být nejen pěkný, ale také praktický;
- kuchyňský ostrůvek je skvělý nápad na získání další pracovní plochy;
- v malém obývacím pokoji s kuchyňským koutem bude krásně fungovat funkční modulární nábytek, kompaktní obývací stěny a pohovky na vysokých nohách (např. lehký model LAKCHOS);
- skvěle poslouží multifunkční nábytek, například konferenční stolek s policí pod stolovou deskou.

Elegantní kuchyně na dlouhá léta

Ideální kuchyně by měla být přizpůsobena preferencím a potřebám uživatelů. Stojí za to vzít v úvahu individuální zvyky – to značně usnadní uspořádání domácích spotřebičů, skříněk na potraviny, zásuvek. Vedle dřezu se nám bude hodit pracovní plocha, na kterou můžeme pokládat umytou zeleninu a ovoce. Koření je dobré mít při vaření po ruce, proto je nejlepší umístit je do skříňky blízko varné desky. Díky optimálně uspořádané kuchyni bude její používání jednoduše pohodlnější.

Internetový obchod MEBLINE.CZ nabízí kuchyni MELA v odstínu dub sonoma, která se skládá z dvoudveřové skříňky pod dřez, skříňky se zásuvkou, spodní skříňky, dvoudveřové a jednodveřové závěsné skříňky, okapovou skříňku s výklopnými dvířky, tak i krásnou pracovní desku o tloušťce 28 mm . Nábytek je vyroben z odolné laminované nábytkové desky. Nabízejí dostatek úložného prostoru. Budou ladit s moderním designem obývací části.

Kuchyně MELA 1,8/2,4 dub sonoma

Velkolepá obývací stěna

Elegantní obývací stěna hraje v obýváku důležitou roli. Jednou z nabídek našeho e-shopu je moderní obývací stěna ALANI v odstínu beton s bílými vložkami. Sestava obsahuje závěsnou vitrínu, nástěnnou polici a komodu pod TV. Nábytek může být vybaven jemným LED osvětlením. Model ALANI se skvěle hodí k aranžmá ve stylu loft. V obýváku nezabere mnoho místa a vejde se do něj mnoho věcí. Obývací stěna ALANI je dostupná ve více barevných variantách.

Obývací stěna ALANI Beton / Bílý

Perfektním doplňkem moderního obývacího pokoje bude také komoda LORA s bílými dvířky a korpusem v barvě betonu. Tento model je vybaven systémem "push to open", jakož i vertikálním LED osvětlením s vypínačem. Nábytek je vyroben ze silné laminované nábytkové desky a MDF desky. Elegantní komoda, příborník nebo prosklená vitrína s policemi se budou skvěle vyjímat v uspořádání obývacího pokoje s kuchyňským koutem.

Komoda LORA

Stylový nábytek do obývacího pokoje

Pohodlná pohovka s měkkým sedákem je klíčovým prvkem každého obývacího pokoje. E-shop MEBLINE.CZ nabízí široký výběr čalouněného nábytku do obývacího pokoje, například rozkládací gauč CREMA. Nábytek má opěrky hlavy, úložný box na lůžkoviny a funkci rozložení. Rozkládací sedačka je čalouněna kvalitní látkou BRISTOL odolnou proti mechanickému poškození. Velký výběr barev potahových látek usnadňuje sladění sedačky s interiérem pokoje.

Pohovka CREMA bristol 2451

Zajímavou nabídkou je také rohová sedačka LAKCHOS s polštáři na opření. Vysoké nožičky dodají aranžmá lehkost a odolná látka Estetiv si zachová skvělý vzhled po celá léta. Jedinečná kolekce LAKCHOS obsahuje také pohodlná křesla, elegantní lenošky, pohovky a taburetky.

Rohová sedací souprava LAKCHOS donna 26 levá

Při zařizování obývacího pokoje s kuchyňským koutem se vyplatí zaměřit na kvalitní nábytek s nadčasovým designem. Internetový obchod MEBLINE.CZ nabízí módní pohovky, funkční kuchyňské skříňky, komody a mnohé další. Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou našeho e-shopu!