Kategorie: Interiér

Dub sonoma je obecně jedním z nejpopulárnějších vzorů nábytku. Díky své univerzálnosti se hodí téměř do každého interiéru a dobře se ladí s většinou barev. Seznamte se s nábytkem v této moderní barvě, který prodáváme v obchodě MEBLINE. 

Nábytek s imitací nebarveného přírodního dřeva a jasnou kresbou vláken, je stále více populární. Člověk stále více hledá spojení s přírodou, chceme se obklopovat přírodními barvami a do svých interiérů pouštíme stále více životodárného světla. Zároveň trváme na tom, aby naše prostory byly moderní a stylové. Dub sonoma je ideální volbou pro ty, kteří touží po harmonickém spojení aktuálních trendů a tradiční jednoduchostí a přírodností.

Posuvná skříň MAT sonoma / crem

Systémový nábytek v provedení dub sonoma se hodí do každého pokoje, ať už je jakýchkoliv rozměrů. Světlé dřevo opticky zvětší malé prostory a dodá jim lehkost. Pokud máte k dispozici velký interiér, tak díky nábytku ve vzoru dubu sonoma vynikne jeho prostrannost. Rozhodně nejmodernější jsou poslední dobou interiéry skandinávského typu, vytvořené spojením přírodního dřeva spolu s lehkou čistě bílou barvou.

Systémový nábytek CEZAR sestava č. 3 sonoma

Levný systémový nábytek GORDIA sestava 4 sonoma

Největší výhodou nábytku v odstínu dub sonoma je jejich univerzálnost v spojení s širokou paletou barev stěn a doplňků. Dokonale vynikne dokonce i před tapetami s výrazným vzorem.

Posuvná skříň BETA 180 se zrcadlem sonomaPosuvná skříň BETA 180 se zrcadlem sonoma

Lehkost a elegance světlého nábytku nám umožňuje použít také tmavší barvy stěn v menších místnostech, jako je například předsíň. Pokud vyberete decentní šatní skříň ve vzoru dub sonoma, můžete použít na stěny také tmavé odstíny, jako fialová nebo hnědá.

Šatní skříň EUFORIA 2

Nábytek se vzorem dub sonoma je také jako stvořený do ložnice – místa, kde hledáme klid a odhazujeme tíhu stresu, který nás často doprovází během celého dne. Podle toho, jaká atmosféra je nám příjemná, můžeme si vybrat z široké palety barev, od neutrální bílé, nebo teplé béžové, přes sladké pastelové (blankyt, špinavá růžová, levandulová) až po svůdné, romantické odstíny fialové a elegantní šedé.

Ložnice CEZAR sestava č. 7 sonoma

Místností, která by měla být spíše tradiční a přírodní, je rozhodně kuchyně. Nábytek v odstínu dub sonoma je ideální volbou pro osoby, které oceňují moderní design, stejně jako teplo domova. Pomohou vytvořit harmonii, do moderních kuchyní přinesou nadčasové teplo a klasiku, tradičním interiérům dodají lehkost a špetku elegance.

Kuchyně Blanka 240

Dub sonoma je receptem pro příjemný, bezpečný a klidný interiér. Nemusíme se proto bát užít jej také v dětských pokojích nebo v pokojích pro teenagery, zvlášť ve spojení s živými barvami. Pokud také vybereme zajímavé doplňky, můžeme vytvořit opravdu příjemný prostor pro každý věk, pohlaví nebo zájmy, kterými se naše dítě rádo baví.

Nezapomeňme, že sonoma je také barva pro čalouněný nábytek. Odpočinková sestava v tomto teplém, jemném odstínu, vytvoří atmosféru pro relax a odpočinek také v ultramoderním domě nebo bytě.

Sedací souprava EUFORIA 3+1+1 sonoma