Kategorie: Interiér

Sníte o obývacím pokoji ve stylu velkoměstských bytových domů? Minimalistické a moderní městské trendy uspokojí vkus nejednoho milovníka moderního interiérového designu. Design denních zón zahrnuje designový nábytek a doplňky, neutrální paletu barev prolomenou energickým barevným akcentem, ale také funkční řešení v oblasti využití prostoru. Jak prokousnout minimalistický moderní městský styl? Doporučujeme Vám číst dál!

Estetický mišmaš

Městský styl nelze omezit pevnými hranicemi. Tady je jeho síla. Při zařizování obývacího pokoje v duchu velkoměsta můžete směle využít prvky z různých trendů a konvencí. Najdeme zde loftová svítidla a betonové stěny, lesklé doplňky převzaté z glamour estetiky, nebo eko a urban jungle zalité teplým dřevem. Podle tohoto postupu neexistují žádná omezení, pokud jde o použité materiály – nadčasové dřevo, kov, kámen, cihla, plasty a sklo budou dokonalé.

Vyplatí se zaměřit na multifunkční nábytek – zvláště když máme malý pokoj. Zde budou fungovat modely s jednoduchým tvarem včetně modulárních sestav, které lze sestavit v jakékoli konfiguraci. Jednou z nabídek internetového obchodu MEBLINE.CZ je modulární sestava CALABRIA s dvířky ve vysokém lesku. Černobílé aranžmá je synonymem nadčasové elegance. Zvýraznit jej můžete výrazným barevnými dopňky, například designovou plastovou židlí ve žluté, oranžové nebo fialové barvě (např. model K201).

Obývací stěna CALABRIA 4

Jídelní židle K201 žlutá

Pozornost si zaslouží také minimalistická obývací stěna HEKTOR s LED osvětlením, která bude fantastickou ozdobou středu pokoje. SOHO nábytek s šedými lesklými dvířky se bude hodit i do malého obývacího pokoje. Spojují městskou estetiku s industriálním stylem. Sestava se skládá z vitríny, nástěnné police a prostorné RTV komody. Celý je vyroben z pevné laminované nábytkové desky odolné vůči mechanickému poškození.

Obývací stěna HEKTOR 1 bílá lesk

Obývací stěna SOHO 1F bílý / šedá lesk

Dřevěný nábytek nebo nábytek s dřevěnými prvky, jako například systémový nábytek WERSA, se bude skvěle hodit do městských aranžmá. Tlumené, bílé a šedé barvy dvířek doplněné dřevěnými vložkami budou perfektně vypadat v aranžmá se skandinávským nádechem. V malém, stísněném nebo tmavém interiéru se však bude hodit moderní bílá obývací stěna ALANI s ozdobnými vložkami v odstínu zlatého dubu. Bílý prostor opticky prosvětlí a dodá mu svěžest (závěsné vitríny by měly být vybaveny jemným LED osvětlením).

Obývací stěna ALANI XL Bílý / Dub Zlatý

Relaxujte stylově

Jaký nábytek si vybrat do relaxační zóny? Zde budou fungovat designové sedací soupravy a multifunkční rohové sedací soupravy. Jedním z návrhů je 3místná pohovka SZAFIR - extrémně polohovatelný kus nábytku s kompaktními rozměry. Díky minimalistickému designu se hodí do mnoha typů městských aranžmá.

Pohovka trojice SZAFIR sudan 2716

Praktickým řešením bude i multifunkční rozkládací rohová sedačka VIS potažená odolnou, na dotek příjemnou látkou. Nábytek je vybaven úložným prostorem, prošívanými polštáři opěradla, dřevěnými nožičkami a praktickými kapsami na boční straně pohovky. Stylový obývací pokoj je třeba doplnit poutavými doplňky – designovým konferenčním stolkem, kovovou lampou, zarámovaným obrazem či fotografiemi vyobrazujícími panorama velkoměsta.

Rohová sedací souprava VIS s funkcí spánku

Široký výběr nábytku v různých stylech interiéru naleznete v internetovém obchodě MEBLINE.CZ. Zveme Vás!