Kategorie: Interiér

Masivní nábytek, tedy komody, vitríny, police, nástěnné skříňky, TV skříňky, modulární systémy či šatní skříně, to jsou prvky, které patří do každého bytu. Elegantní nábytková stěna v obývacím pokoji pojme množství drobností, vystaví audio-video techniku nebo Vaši oblíbenou sbírku knih. V moderní vitríně s LED osvětlením můžete prezentovat suvenýry z cestování a na nástěnných poličkách se najde místo pro poutavé rostliny či jiné doplňky. Obrovský výběr masivního nábytku do obývacího pokoje naleznete v kolekci Szynaka Meble, dostupné v osvědčeném internetovém obchodě MEBLINE.CZ. Podívejte se na naše návrhy!

Rustikální svěžest

Pro lidi, kteří mají rádi rustikální a provensálské podnebí, doporučujeme nábytek COUNTRY v duchu britských chatových domů – styl připomínající interiér venkovských domů, mimořádně útulný a elegantní. Můžete si vybrat hotovou sestavu pokojového nábytku nebo jednotlivé komponenty. Kolekce kombinuje světlý odstín Andersen borovice s tmavší barvou Dub Stirling. Efektivní frézování v předních částech dodává celku charakter. Nábytek je vyroben z pevné laminované nábytkové desky a je vybaven podélnými kovovými úchyty.

Krásné výkladní vitríny, dostupné v různých velikostech, mohou být vybaveny LED osvětlením. Šatní skříň z této kolekce pojme oblečení, textil a mnoho dalšího. Na otevřených poličkách bude místo pro doplňky a knihy. Stačí přehodit ručně pletený přehoz na pohovku, nadýchaný kobereček a dekorace z přírodních materiálů (například z proutí) a za pár okamžiků vytvoříte idylický dekor napomáhající relaxaci.

Jídelna COUNTRY 1 dub stirling / borovice andersen

Minimalistické inspirace

Pro milovníky jednoduchosti v podobě interiérového designu doporučujeme kolekci nábytku DESJO. Co ji odlišuje? Jednoduchý, moderní design, variabilitu, úhledné zpracování. Ve dvířkách jsou vyfrézovány úchyty. Čela a korpusy Dub San Remo ladí se současnými interiérovými trendy. Skvěle se budou vyjímat v obýváku inspirované stylem minimal, eco, scandi, urban jungle nebo japandi. Celý je vyroben z kvalitní laminované nábytkové desky a MDF desky. Prosklené police komod a vitrín lze vybavit decentním LED osvětlením. Součástí kolekce DESJO je také nábytek do ložnice a rozkládací jídelní stoly.

Systémový nábytek DESJO 3 dub san remo

Pozornost si zaslouží také moderní řada KAMA. Jedná se o elegantní nábytek do obývacího pokoje dubové barvy s matnými černými dopňky. Jednoduchý tvar a moderní design se budou hodit k mnoha současným designům obývacích pokojů.

Funkční nábytek LUCAS na černých kovových nožičkách se bude hodit do denní zóny. V této kolekci si každý najde to své – jak fanoušek skandinávského stylu, tak i zastánce loftové a industriální estetiky. Jednotlivé komponenty jsou vyrobeny z laminované nábytkové desky. Černé, matné doplňky dodávají celku charakter. Nábytek je mimořádně jednoduchý na uspořádání a praktický.

Systémový nábytek KAMA 2 dub camargue / černý

Systémový nábytek KAMA 2 dub camargue / černý

Čas na bílou

Bílý nábytek SELENE se hodí do moderního malého interiéru. Světlá lesklá dvířka prostor obývacího pokoje opticky zvětší a prosvětlí. Budou také skvělým zázemím pro různé druhy doplňků. Úchytky jsou ve dvířkách vyfrézovány a celý nábytek je vyroben z laminované nábytkové desky a MDF desky. Kolekce obsahuje funkční komody, vitríny, TV skříňky, nástěnné police, šatní skříně a mnoho jiného.

Systémový nábytek SELENE 2 bílý lesk

Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou masivního nábytku do obývacího pokoje, který je dostupný v internetovém obchodě MEBLINE.CZ!