Kategorie: Interiér

Glamour je styl spojený s luxusními interiéry přímo z rámečků hollywoodských filmových produkcí. Zvlášť pozoruhodné jsou efektní kombinace zlaté, černé barvy a křišťálu. Blesk a kontrolovaný přepych jsou charakteristickými znaky nadčasového trendu glamu.

Luxusní ložnice za babku

Na rozdíl od vzhledu nemusíte utrácet jmění za zařízení ložnice ve stylu glamour.Stačí si jen vybrat kvalitní nábytek (nejlépe vysoký lesk) a několik efektivních doplňků - zrcadla, křišťálovou lampu nebo zarámovanou grafiku představující filmové hvězdy 30. a 40. let 20. století.

Glam s moderním zápalem

Jednoduchý nábytek s čelními plochami s vysokým leskem dokonale ladí s moderním stylem glamour. Příkladem by mohla být ložnicová souprava CALABRIA 13, která zahrnuje částečně zasklenou komodu, prostornou skříň, noční stolek a postel vybavenou matrací bonell a kontejnerem na lůžkoviny. V komodě lze použít efektivní LED osvětlení. Dokonalým doplňkem aranžace je toaletní stolek, na kterém postavíme šperkovnici nebo flakony vašich oblíbených parfémů.

Loznice Calabria

Glamour přirozeně

Glam styl není jen zlato, stříbro a elegantní kombinace černé a bílé. K útulnosti interiéru dodají prvky v barvě tmavého dubu. Zajímavím návrhem je nábytek do ložnice DENVER 14. Tady je hlavním motivem dřevo štěpené lesklými skleněnými vložkami. Sada obsahuje posuvnou skříň, komodu, noční stolek, závěsnou polici a pohodlnou postel s úložným prostorem na ložní prádlo.

Loznice Denver

Celek lze obohatit o elegantní doplňky - zlatý nebo stříbrný svícen, prošívané přehozy nebo hedvábné povlečení. Ložnice v duchu glam oslňuje s překvapivými spojeními, podporuje relaxaci a vytváří intimní atmosféru. K dalším inspiracím na zařízení zveme do internetového obchodu Mebline.cz!