Kategorie: Interiér

Interiéry zařízené v tlumených tmavých barvách jsou mimořádně elegantní a vytváří příjemnou atmosféru. Tmavě fialová, námořnická modrá nebo bordó v ložnici prospívají relaxu, umožňují vytvořit jedinečný prostor, který lahodí oku. Krásné bordó nebo smaragdově zelená budou skvělou alternativou (nebo doplňkem) k bílé a šedé. Internetový obchod MEBLINE.CZ nabízí kvalitní nábytek a doplňky do klasické i moderní ložnice zalitý v elegantních tmavých tónech.

Moderní uspořádání tmavé ložnice

Nábytek v odstínu tmavého dubu Monastery se bude hodit perfektně hodit do ložnice. Dokonale budou korespondovat s módním maximalistickým trendem. Ložnicový nábytek GALAXY je jednou z nabídek našeho e-shopu. Černé lesklé dopňky na dvířkách skříní, komod a nočních stolků dodávají celku charakter. Souprava obsahuje pohodlnou postel o rozměrech 160 x 200 cm (v kolekci jsou modely i v jiných rozměrech). Nábytek je vyroben z pevné a odolné laminované desky.

Ložnice GALAXY dub monastery / černé sklo

Milovníci moderních aranžmá si zamilují sestavu DENVER, která obsahuje postel, skříň s posuvnými dvěřmi, komodu a noční stolky. Černé dopňky vyrobené z grafitového skla a efektní LED osvětlení vnesou do zařízení ložnice jedinečnou atmosféru, která přispěje k relaxaci.

Ložnice DENVER 6

Tmavé prvky interiérového designu najdeme v mnoha moderních designech inspirovaných urban jungle, scandi chic, loftem nebo minimalistickým stylem. Velmi oblíbená jsou tlumená aranžmá inspirovaná přírodou. Tady bude dřevěný nábytek dokonalý. Příkladem je sestava BONO, která obsahuje postel, skříň s posuvnými dveřmi, dva noční stolky a komodu. Tato kolekce je v souladu se současnými trendy interiérového designu. Vyznačuje se smyslem pro detail, funkčností a vysokými estetickými hodnotami. V prostorné skříni uspořádáme oblečení, obuv, ložní prádlo a mnoho jiného. Užitečný bude také funkční kontejner, například model BONO se třemi zásuvkami.

Ložnice BONO 6 Dub Monastery

Nábytek a doplňky v tmavých barvách skvěle poslouží i ve stylových designech ložnic inspirovaných glamour stylem, ve kterých nechybí ušlechtilé látky, sametové taštičky a čalouněná čela postelí. Tlumené barvy stěn lze kombinovat také s kontrastní bílou a jemnými pastely.

Klasická ložnice s tmavým nábytkem

Tmavé barvy jsou ideální do klasických interiérů. Stylový nábytek EVORA v odstínu tmavě zelené si zaslouží pozornost. Tato kolekce se vyznačuje nadčasovým designem, pečlivým zpracováním a funkčností. Sestava obsahuje prostornou šatní skříň se zrcadlem, dva noční stolky, postel o rozměru 160 x 200 cm a komodu. Celý systém je vyroben z pevné laminované nábytkové desky. Jednotlivé komponenty jsou vybaveny vložkami v barvě dub Lefkas, díky kterým je atmosféra útulnější.

https://mebline.cz/2104-nabytek-evora/loznice-evora-1-zeleny-dub-lefkas

Ložnice s nádechem luxusu

Styl glamour se neodmyslitelně pojí s elegantními barvami. Příkladem kusu nábytku, který dokonale koresponduje s touto estetikou, může být krásná čalouněná postel MONROE, vybavená efektním prošíváním na čele. Tento model je vybaven dvěma velkými úložnými prostory na ložní prádlo, kvalitní základní matrací a topperem. Masivní kontinentální postel bude perfektním doplňkem elegantní ložnice.

 Kontinentální postel MONROE

Maximalizmus s velkým „M“

Nábytek, doplňky a další prvky v tmavých barvách se hodí například do maximalistického trendu, který je protiváhou neméně módního minimalismu. Maximalizmus je spojení různých barev, textur a materiálů do jednoho souvislého celku. Má rád květinové vzory, květinové motivy na tapetách a textiliích, složitě dělané dekorace a kombinace zdánlivě nesourodých prvků. V takových aranžmá je vítán čalouněný nábytek včetně postelí, taburetů a elegantních lavic. Příkladem je model MOKKA s šedým sedákem ze sametové látky a zlatými nožičkami. Tmavé barvy stěn, podlah a nábytku se vyplatí rozbít lesklými doplňky – svítidly, úchyty skříněk, textiliemi.

Několik tipů na uspořádání:
- jaké barvy z tmavší barevné palety budou působit dobře v ložnici? Mohou být zelené, švestkově fialové, námořnicky modré, bordó, černé, grafitové, tmavě šedé
- v jejich společnosti budou skvěle vypadat doplňky v odstínech zlaté, stříbrné, měděné, ale i jemné růžové, čokoládově hnědé a neutrální bílé
- jak zařídit malou ložnici v tmavých barvách? V případě malé plochy se zaměřme na tmavý nábytek a světlejší barvu stěn; v malé místnosti se doporučuje vymalovat jen 1-2 stěny tmavší barvou tak, aby byly zachovány optické proporce místnosti
- tmavé tóny opticky zlepší proporce místnosti, skryjí její nedostatky a zvýrazní její přednosti a lesklé doplňky a zrcadlový motiv dodají interiéru prostornost
- třeba mít na paměti, že tmavý interiér vyžaduje dostatečné osvětlení denním i umělým světlem - vyplatí se odkrýt okna a aranžmá vybavit elegantními lampami, svícny, nočními lampičkami, které interiéru navíc dodají útulnost. Hledáte stylový nábytek do ložnice?

Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou osvědčeného internetového obchodu MEBLINE.CZ!