Kategorie: Interiér

Uspořádání kuchyně je třeba dobře promyslet. První housle hraje optimálně umístěný nábytek, zvyšující funkčnost a komfort interiéru. Hledáte nápad na rychlou a levnou přeměnu kuchyně? Připravili jsme několik zajímavých návrhů.

Několik tipů na uspořádání

Kde začít s návrhem kuchyně? Zvažte následující:
- je kuchyň spojená s obývacím pokojem?
- kolik lidí bude využívat kuchyni?
- jaké rozměry máme v prostoru?
- jaký styl aranžmá je nám nejbližší?
- kolik úložného prostoru potřebujeme?
- bude v kuchyni stůl s židlemi?

Internetový obchod MEBLINE.CZ nabízí moderní kuchyňský nábytek, který bude funkční ozdobou každé kuchyně. Nabízíme také stylové sety kuchyňských linek, vyrobené z kvalitních materiálů odolných vůči mechanickému poškození. Uvědomujeme si, že při zařizování kuchyně hrají důležitou roli individuální preference členů domácnosti. V pestré nabídce našeho E-shopu si každý najde to své.

Malý ale funkční

Jednoduchá kuchyně MELA v bílé barvě se bude hodit do malé kuchyňky. Sestava obsahuje spodní a závěsné skříňky včetně okapové skříňky a skříňky pod dřez. Nábytek je vyroben z pevné laminované nábytkové desky. Dokonale budou ladit se současnými trendy interiérového designu. Bílá dvířka interiér rozzáří, opticky zvětší a dodají aranžmá lehkost. Budou neutrálním doplňkem k dekoraci celé denní zóny.

Kuchyně MELA 1,8/2,4 bílý

Ke kuchyni MELA bude perfektně ladit stůl POLI s židlemi NILO. V jídelním koutě se pohodlně cítí celá rodina. V moderních bytových designech jídelní kout velmi často odděluje kuchyň od obývacího pokoje. Namísto stolu poslouží i kuchyňský ostrůvek, kde se rychle nasnídáte nebo vypijete kávičku. Máme-li však správnou velikost, vyplatí se zvolit tradiční stůl – nenahraditelný při setkáních ve větší skupině.

Kulatý model POLI a židle NILO jsou vyrobeny z přírodního bukového dřeva. Měkká sedadla zvyšují komfort sezení a zádové opěrky dodávají nábytku provensálský charakter. Dřevo a bílá jsou nadčasovou kombinací, která se bude dobře vyjímat v klasické i moderní kuchyni.

Stůl POLI 3 100x100 laminat

Levná kuchyně na dlouhá léta

V E-shopu MEBLINE.CZ naleznete kuchyňský nábytek LUNGO v tlumených barvách (béžová a hnědá). Jednotlivé prvky jsou vyrobeny z laminované dřevotřískové desky. Díky svým kompaktním rozměrům lze nábytek použít v úzkých místnostech. Kuchyně LUNGO bude vypadat skvěle ve společnosti dřevěného rozkládacího stolu MAX s židlemi BOS. Sedadla jsou potažena odolnou látkou DX, odolnou proti oděru. Klasický design zapadne do každého elegantního interiéru.
MEBLINE.CZ - jedinečný kuchyňský nábytek

Levná kuchyňská linka LUNGO

Stul MAX 10

Široký výběr kuchyňského nábytku dostupného v našem E-shopu Vám umožní snadno přizpůsobit model individuálním preferencím a specifičnosti místnosti. Pozornost si zaslouží také krásná kuchyně ADELE 2 dostupná ve více barevných variantách. Korpusy jednotlivých skříněk jsou vyrobeny z odolné laminované nábytkové desky a dvířka z foliované MDF desky. Skříňky jsou vybaveny funkcí jemného zavírání, spodními sokly a nastavitelnými nožičkami. Ve vitríně za sklem, můžete uložit hrnečky nebo jiné nádobí. Nábytek ADELE se vyznačuje jedinečným designem, citem pro detail a maximální funkčností.

Kuchyně ADELE 2 bílý

Na co nezapomenout při zařizování kuchyně?
- ergonomie - v kuchyni bychom měli mít vše na dosah ruky, proto si promysleme každý detail aranžmá; uspořádání domácích spotřebičů, hrnců a koření může mít velký vliv na naše pohodlí při vaření
- pracovní plocha - pokud si nemůžeme dovolit velkou kuchyni s množstvím pracovní plochy, použijte kuchyňský stůl nebo praktické rozkládací desky, které nezaberou mnoho místa;
- do malých, tmavých nebo úzkých místností volte nábytek se světlými dvířky (bílá, světle šedá, dub sonoma, béžová atd.);
- při zařizování kuchyně otevřené do obývacího pokoje pamatujte na soulad výzdoby z hlediska stylu a barvy.

Více designových inspirací naleznete v našem internetovém obchodě!