Kategorie: Interiér

Dřevěné, kovové, skleněné a dokonce i bambusové - konferenční stolek je malý kus nábytku pro speciální úkoly. Bude se hodit v každém obýváku, ale nejenom. Správně sladěný ozdobí kancelář, čekárnu, dětský pokoj. Poslouží jako pomocník všude tam, kde chcete něco odkládat, například v čtecím koutku nebo ložnici.

Rozmanitý výběr konferenčních stolků najdete ve spolehlivém internetovém obchodě Mebline.cz. Jednotlivé modely se liší velikostí, tvarem, barvou a především stylem. Jedno mají společné: vynikající zpracování, které jde ruku v ruce s funkčností.

Níže uvádíme nejmódnější stoly, které zapadají do současných trendů interiérového designu. Nebudou chybět stylové modely inspirované scandi a minimalismem. Nebudou chybět ani konferenční stolky v industriálním stylu, ale i designové projekty, které potěší svým jedinečným vzhledem. Doporučujeme Vám toto přečíst a navštívit náš obchod s nábytkem na Mebline.cz!

Na co si dát pozor při nákupu konferenčního stolku do obývacího pokoje?

Rozměry a barvy nábytku jsou jedna věc, ale stojí za to zvážit takové vymoženosti, jako je dvojitá deska stolu, úložná přihrádka nebo police pod deskou stolu, možnost složení/rozložení stolu atd. Pokud bude nábytek často stěhovat (protože například pravidelně rozkládáme sedací soupravu v obývacím pokoji), je nejlepší rozhodnout se pro lehký, „mobilní“ model.

Velmi oblíbené jsou konferenční stolky na kovovém rámu, ale i kompaktní „košíkové“ stolky. Skvělou nabídkou do moderního interiéru jsou také modely se skleněnou deskou, které dodávají aranžmá lehkost a lze je směle použít na malé ploše.

Můžete se také rozhodnout pro nadčasový dřevěný model, který se hodí do většiny interiérů. Nejdůležitější však je, že plní svou roli, tedy zajišťuje komfort odpočinku v obývacím pokoji nebo relaxační zóně na pracovišti. Měl by být umístěn tak, aby k němu měl volný přístup každý člověk sedící na pohovce nebo rohové sedačce. Pokud máte velkou rohovou sedačku ve tvaru L nebo U, zvažte koupi dvou konferenčních stolků. V našem e-shopu takové sety najdete za atraktivní ceny.

Moderní konferenční stolek ve skandinávském stylu

Scandi estetika si oblíbila přírodní odstíny dřeva, bílou a šedou, uzavřené v jednoduchých, funkčních tvarech. Jedním z návrhů obchodu Mebline.cz je bílý konferenční stolek LARS s dubovými doplňky. Pod deskou stolu je velký úložný prostor na drobnosti. Díky němu udržíte pořádek v odpočinkové části v obývacím pokoji.

Konferenční stolek LARS LS99 dub flagstaff / bílý lesk

Druhou možností je moderní konferenční stolek SIGMA na černém kovovém rámu. Pod kulatou deskou o průměru 84 cm se nachází druhá identická deska. Nábytek je vyroben z odolné nábytkové desky. Perfektní pro uspořádání ve skandinávském, urban jungle nebo v eko stylu.

Konferenční stolek SIGMA B dub artisan

Konferenční stolky OLSO a BJORN/OVIEDO mají podobné rozložení. Liší se však rozměry a barvami, ale oba modely mají odkládací přihrádku a otevřenou polici pod horní částí, vysoké nohy a také jedinečný design, který do interiéru navodí útulnou atmosféru.

BJ8 Konferenční stolek BJORN / OVIEDO Bílý + San remo jasná

Konferenční stolky ve stylu glamour

Pro milovníky třpytu, lesku a exkluzivního nábytku představujeme krásný konferenční stolek MORIA. Kulatá skleněná deska je osazena na kovovém rámu v barvě mědi. Tento jedinečný kus nábytku Vám z něj nedovolí spustit oči. Fantasticky bude vypadat ve společnosti elegantní pohovky potažené kvalitním materiálem. Ideální návrh do reprezentativního obývacího pokoje, kanceláře nebo čekárny.

Konferenční stolek MORIA

Skvělým nápadem pro nevšední interiér je doplnit aranžmá obývacího pokoje konferenčním stolkem GOLDEN z nejnovější kolekce. Lesklá bílá deska je kombinována se zlatými nožičkami. Stůl nabízí dostatek úložného prostoru. Bude fungovat v místnosti inspirované moderním glamem nebo moderní klasickou estetikou.

Konferenční stolek GOLDEN GL08 bílý lesk

Konferenční stolek SELENA z kouřového skla a chromované oceli je dalším návrhem odkazujícím na glamour estetiku. Vypadá extrémně lehce a elegantně. Je polohovatelný - nezabere moc místa v místnosti. Bude skvělou ozdobou obývacího pokoje, čtenářského koutku nebo pokoje pro mládež.

Stůl MIRA na chromovaném rámu je příkladem skvělého designu s nádechem glamour. Navzdory jednoduchému designu zaujme tento kus nábytku lesklým jemným povrchem. Kulatá deska o průměru 42 cm je vyrobena ze zrcadla. Stůl působí elegantně a velmi efektně.

Konferenční stolek MIRA měď / sklo

Minimalistický stůl do obývacího pokoje

Preferujete jednoduchost a úspornou formu? Bílý konferenční stolek MEXICO z bukového dřeva má originální desku nepravidelného tvaru. Zajímavý design a funkčnost nejsou jedinou předností tohoto modelu. Stůl je lehký a polohovatelný. Hodí se do moderního interiéru obývacího pokoje. Pozoruhodný je také černý konferenční stolek s kulatou deskou s matným povrchem. Nábytek je vyroben z masivní nábytkové desky, rám je kovový.

Konferenční stolek MEXICO bílý

Pokud však hledáte něco většího, zvolte konferenční stolek TESS s jednoduchým geometrickým tvarem. Deska stolu má rozměr 120 x 60 cm. Ozdobný proužek ve vysokém lesku dodává konferenčnímu stolku charakter. Tento model je dostupný v několika barevných variantách (bílý lesk, černá+bílá, bílá+šedá, bílá+latte, černý lesk).

Konferenční stolek v industriálním stylu

Aranžmá v industriálním nebo loftovém stylu kombinuje surové materály s tlumenými barvami. Zajímavou protiváhou tomuto typu interiérového designu jsou jednotlivé prvky v kontrastních barvách červené, oranžové a zelené. Jedním z návrhů našeho e-shopu je vínový konferenční stolek MONO, který skvěle zapadne do loftové atmosféry denní zóny. Stůl má polici a zásuvku pod deskou a černý kovový rám s pojezdy.

Konferenční stolek MONO 02 bordó

Můžete se rozhodnout i pro moderní stůl v barvě betonu. Příkladem je model BOTA s designovým tvarem. Nábytek renomované firmy Helvetia je vyroben z kvalitní laminované nábytkové desky. Pokud chcete trochu teplejší vzhled, můžete si vybrat stůl LOFTER v odstínu dub wotan s vložkami v barvě imitující beton. Celek je doplněn kovovými nožičkami.

Konferenční stolek BOTA BT97 bílý / beton colorado

Konferenční stolek LOFTER 12 dub wotan / beton millenium

Malý stolek pro velké úkoly

Jednou z novinek e-shopu Mebline.cz je unikátní kolekce pokojového nábytku VASINA včetně krásného a funkčního konferenčního stolku v barvě brandy castello. Deska má nepravidelný tvar se zaoblenými hranami. Pod ní je dostatek úložného prostoru na otevřených policích. Celý je vyroben z nábytkové desky a nohy jsou kovové.

Konferenční stolek VASINA VS04 brandy castello

Zajímavou nabídkou v eko a boho stylu je moderní stůl MARIFFA s košíčkovou konstrukcí, stejně jako model EMMA, vyrobený z přírodních materiálů - masivního bambusového dřeva a textilie. Tento stůl se bude vyjímat nejen v obývacím pokoji, ale také v pokoji teenagerů nebo kanceláři.

Konferenční stolek MARIFFA bílý / přírodní

Konferenční stolek EMMA přírodní / šedý

Hledáte stylový konferenční stolek? Nezapomeňte se podívat na naše nabídky na Mebline.cz!