Kategorie: Interiér

Nakupování v internetových obchodech je každým rokem stále populárnější. Uživatelé internetu, kteří ještě nedávno omíjeli e-shopy širokým obloukem, nyní sledují online propagační akce, shromažďují kódy slev a nacházejí jedinečný nábytek, který je v kamenných obchodech obtížné najít.

Online nakupování - pohodlné a bezpečné

Obchod Mebline.cz je místo na webu, které nabízí široký výběr moderního a stylového nábytku. Nabídka zahrnuje prvotřídní nábytek do obývacího pokoje, modulární systémy, nástěnné jednotky, koupelnové doplňky a jedinečné sbírky skandinávského, minimalistického a vintage nábytku.

Před nákupem si můžete pečlivě zkontrolovat parametry každého produktu, porovnat jednotlivé modely a získat další informace o konkrétním kusu nábytku nebo procesu zpracování objednávky - aniž byste opustili svůj domov.

Po obdržení objednaného zboží můžete nábytek vrátit do 50 dnů bez udání důvodu. V případě většiny kamenných obchodů toto řešení není možné.

Nábytek z internetu - způsob na unikátní aranžaci

V e-shopu Mebline.cz najdete široký výběr nábytku do obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, koupelny nebo kanceláře (přes 6000 produktů!). Jedná se o nábytek vyrobený s ohledem na nejmenší detaily, odpovídající nejnovějším trendům v designu interiéru.

Bezpečená transakce

Za produkty v obchodě Mebline.cz budete platit pomocí pohodlného a bezpečného platebního systému. Objednávku lze zadat přímo na webu obchodu (přihlášení není nutné - stačí vybrat možnost „rychlý nákup“) nebo e-mailem .Mebline.cz nabízí atraktivní akce a slevy na nábytek, včetně slevových kódů. Nepochybnou výhodou je možnost online nákupu nábytku na splátky, rychle a bez zbytečných formalit.

Zadal jsem objednávku a co dál?

Dodání nábytku zakoupeného v internetovém obchodě Mebline.cz obvykle trvá 3 až 5 týdny. Každý produkt je pečlivě zabalen a připraven pro bezpečnou kurýrní dopravu po celém zemi. Obchod Mebline.pl navíc nabízí komplexní doručovací službu DTS, včetně převozu, vybalení, malé montáže a umístění nábytku na místo určené zákazníkem.

Máte nějaké dotazy? Doporučujeme vám kontaktovat tým Mebline.cz!