Kategorie: Interiér

Jídelna je místem setkání s přáteli, rodinou či místem pro romantické večeře ve dvou. Bez ohledu na to, zda máte samostatnou místnost či je jídelní kout spojený s obývacím pokojem či kuchyní je to místo, které by nemělo ve vaší domácnosti chybět.

Měli bychom si uvědomit, že při výběru židlí v jídelně musíme věnovat pozornost:

  • počet členů v domácnosti
  • styl v celém interiéru
  • stabilita, pevnost a přesné rozměry

Zidle Bos 12

Ideální židle do jídleny

Chcete-li si užít krásné a pohodlné sezení, pečlivě zkontrolujte výšku, šířku a hloubku sedadla. Je důležité, aby było sezení pohodlné a vstávání bez obtíží.

Při výběru židle hraje klíčovou roli ergonomie. Záleží na výšce i typu opěradla, proto se vždy ujistěte, zda je židle pohodlná. Ne vždy platí, že vysoké opěradlo je zárukou pohodlí. Opěradlo by mělo být řádně profilované, aby hosté cítili pohodlí a strávili u vás delší čas!

Kde koupit elegantní židle do jídleny?

V obchodě Mebline najdete klasické i čalouněné židle do jídelny. Je na vás zda dáte přednost dřevu či tkaninám! Věříme, že v naší nabídce si vyberete přesně ten typ, který zapadne do vašeho interiéru a zároveň bude dokonale pohodlný.

Zidle Nilo 4

V malých bytech, kde není místo pro velký stůl a mnoho židlí, oceníte kuchyňské stoličky, které v kombinaci se stolem vytvoří funkční sestavu.

Dřevěné, kovové, s měkkým sedadlem a loketní opěrkou? V internetovém obchodě Mebline najdete mnoho designů za atraktivní ceny.

Stylové židle pro každý rozpočet

Rustikální dřevěné židle s čalouněným sedákem jsou ideální pro klasický interiér. Jeden z nejžádanějších stylů je scandi, která je věnována všem milovník severského bydlení. Další styl spojuje kov, plast, eko-kůži a bude vypadat skvěle v moderní místnosti.

Zidle Milano 4

Levné židle do jídelny, jsou odpovědí pro naše zákazníky, kteří hledají solidní výrobky za dobrou cenu. Jídelní židle nemusí být nuda! Proto doporučujeme kombinaci několika typů, kteří vytvoří z vaší jídleny módní interér dle nejnovějších trendů!

Obchod Mebline vás zve k výběru, té pravé židle!