Kategorie: Interiér

Většinu času v domově trávíme v obývacím pokoji. Je to místo pro rodinné oslavy, relaxaci a vítání hostů. Bez ohledu na to, zda žijeme v malém bytě či prostorném domě, měla by tato místnost obsahovat dodkládací prostor v podobě konferenčního stolku.

Konferencni stolek TESS

Stylový konferenční stolek do obývacího pokoje

Na trhu existuje mnoho modelů. Díky tomu můžeme dokonale skloubit naše podmínky. Nadčasovým řešením jsou dřevěné modely nebo vyrobeny z MDF. Hodí se jak do klasických interiérů, tak do interiérů inspirovaných rustikálním, retro a vintage stylem. Stolky ze skla a kovu jsou velmi oblíbené a vypadají skvěle v minimalistickém interiéru. Skleněný nábytek také opticky zvětší místnost.

Konferencni stolek Reni

Konferenční stolky – co hledat při nákupu?

Umístění stolku v obývacím pokoji musí umožňovat volný pohyb. Nejlepším řešením je změření místa, kde chcete mít stolek umístěn. Vždy musíte zvážit velikost vaší pohovky a zakoupit dostatečné velký a optimální stolek.

Při nákupu stolku je nutné zohlednit jeho výšku dle výšky pohovky. Standartní výška stolků je cca. 40-55 cm. Pokud je pohovka v místnosti využívána často v rozloženém stavu, volte i dle hmotnosi, aby se dal stolek jednoduše přenášet.

Konferencni stolek Gordia

Stolek v obývacím pokoji často slouží, jako odkládací a je vhodné podívat se i po stolku s policí, kde můžete odložit časopisy, knihu či dálkové ovládání od televize.

Konferencni stolek Berg

Kde koupit solidní konferenční stolek za rozumnou cenu?

Stolky do obývacího pokoje jsou k dostání v našem ochodě Mebline. Výrobky se vyznačují vysokou, skvělým designem a mimořádnou výdrží. Naše modely zahrnují skleněné i dřevěné konferenční stolky, které perfektně dotvoří interiéry. Velkou výhodou těchto stolků je jejich iniverzálnost.

Internetový obchod Mebline nabízí elegantní stolky v různých barvách, včetně stolků na kolečnách, skleněných ploch a obsahující police. V našem obchodě vždy jde ruku v ruce kvalita a atraktivní cena.