Kategorie: Interiér

Skvrny na pohovce, stejně jako prach a otisky prstů na lesklém povrchu nábytku mohou zkazit vzhled i toho nejlépe uspořádaného interiéru . Mezitím stačí několik nekomplikovaných procedur, aby obývací pokoj, kuchyň nebo dětský pokoj vypadaly jako nové.

Skvrny na čalounění

Při každodenním používání pohovky v obývacím pokoji jsou všechny čalouněné prvky vystaveny nečistotám a poškození. Zbytky potravin, srst našich čtyřnohých kamarádů, bláto a další nečistoty přistávají na nábytku. Z důvodu lpícího prachu na povrchu nábytku trpí alergici. Proto systematické čištění nábytku nejen obnovuje jejich krásný, bezchybný vzhled, ale také pozitivně ovlivňuje zdraví obyvatel domácnosti.

V internetovém obchodě Mebline.cz najdete solidní čalouněný nábytek vyrobený z nejkvalitnějších materiálů odolných vůči destrukci (například elegantní rohová sedačka OSLO se stylovým prošíváním, která je pokrytá materiálem Estetiv, zaručujícím mnoho let používání). Ale co dělat, když se na vaší vysněné pohovce objeví skvrna?

Rohova sedaci souprava Oslo

K odstranění většiny nečistot z čalouněného nábytku postačí houba namočená ve vodě s přídavkem mycího prostředku a suchý hadřík. Nečistoty odstraňujte od vnějšího okraje dovnitř. Poté mokré místo důkladně otřete suchým čistým hadříkem. Odstraňování obtížných skvrn od borůvek, kari, inkoustu nebo barvy není nejjednodušší, proto můžete požádat o pomoc společnost, která se specializuje na čištění čalouněného nábytku.

Jak osvěžit nábytek do vysokého lesku?

Lesklý nábytek je hitem interiérového designu posledních let. Vypadají skvěle v elegantním obývacím pokoji (například nástěnná jednotka CALABRIA), stejně jako v kuchyni, ložnici nebo kanceláři. Chcete-li se zbavit nevzhledných skvrn a otisků prstů z povrchů lesklých čelních ploch a desek, jednoduše je otřete navlhčeným hadříkem a poté je osušte suchým hadříkem nebo papírovým ručníkem.

Obyvaci stena Calabria 11

Nezapomeňte, že řádné pečování o nábytek potěší oko domácích obyvatel celé roky!