Kategorie: Interiér

Designová fáze vašeho prvního domova je obvykle doprovázena značnými emocemi. Konečně můžeme splnit svoje interiérské sny! Omezit nás může pouze rozpočet. Mezitím si můžete zařídit stylový a funkční interiér, aniž byste utratili jmění. Kde získat inspiraci? Jak levně zařídit prostor pro jednoho? Zde jsou některé z našich návrhů!

Moderně a s klimatem

Při zařizování garsonky máme k dispozici malý prostor, ve kterém musíme umístit veškerý nezbytný nábytek a vybavení. Proto stojí za to vybrat si modely s kompaktními rozměry. Do obývacího pokoje se bude hodit elegantní nástěnná jednotka BLUES, která se skládá ze stojaté a zavěšené prosklené skříňky, komody na RTV a police pro zavěšení na zeď. Sada je navíc vybavena efektivním LED osvětlovacím systémem. Do zdánlivě nefunkčních výklenků ve stěnách můžete namontovat další police, postavit knihovnu nebo komodu.

Obyvaci stena Blues

Do malé koupelny se bude hodit bílý nebo černý nábytek s čelními plochami s vysokým leskem. Příkladem je sada koupelnového nábytku DREAM, která zahrnuje zrcadlovou skříňku a umyvadlo.V internetovém obchodě Mebline.pl najdete také koupelnové doplňky - umyvadla, baterie a mnoho dalšího.

Koupelnia Dream

Tip: Pro optické zvětšení koupelny stačí nainstalovat sprchu bez sprchové vaničky oddělující ji průhledným sklem. V malém obývacím pokoji se bude skvěle vypadat nábytek ze skla nebo z plexiskla.

Interiér s duší

Moderní minimalistický byt je perfektním zázemím pro stylové doplňky, které lze snadno vystavit například v podsvětlené vitríně okně. Chcete-li, aby byl prostor útulnější, rozložte měkký koberec, postavte svíčky na konferenční stolek a na vybraném místě v obývacím pokoji vystavte exotické suvenýry z cest.

Komoda Baros

Široký výběr nábytku a koupelnových doplňků najdete v internetovém obchodě Mebline.cz.