Kategorie: Interiér

Termín „hygge“ v dánštině znamená určitý druh pohody, blaženosti a rodinné atmosféry. Útulně, pohodlně, v souladu s přírodou - tak bychom se měli žít, abychom se cítili skutečně šťastnými.

V uspořádání hyggového stylu dominují pastelové barvy s výraznějším barevným akcentem - zelená, tmavě modrá nebo dokonce šťavnatá oranžová.. To je dobrá informace pro ty z nás, kteří se v interiérech nechtějí omezovat na neutrální bílou a šedou.

Pohovka kreslo Oslo

Komfort domova s pohovkou v hlavní roli

Právě v obývacím pokoji odpočíváme po práci, vítáme přátele, trávíme čas se svými blízkými. . Pohovka je ústředním bodem obývacího pokoje.Stojí za to ozdobit ji barevnými polštáři (čím více, tím lépe!), měkkou přikrývkou nebo plédem.

Vedle pohovky umístíme značkovou lampu a praktický konferenční stolek. Funkčním řešením obývacího pokoje je nástěnná jednotka s komodou na RTV. Zaměřme se na jednoduché tvary nábytku a solidní dokončení. Příkladem by mohla být nástěnná jednotka TANGO LUMIA, která zahrnuje závěsnou vitrínu se sklem s možností podsvícení.

Obyvaci stena Tango lumia

Široce chápaný skandinávský styl, včetně hygge, čerpá inspiraci z přírody.Není divu, že v tomto typu aranžace najdeme nábytek a doplňky s motivem dřeva, květin a rostlin. Floristické motivy se mohou objevit na závěsech, běhounu nebo ba jídelním servise Je však důležité, aby nedominovaly celé výzdobě

Je čas na chillout!

Vrcholem stylu hygge jsou pohodlná křesla a lehátka potažená měkkým, vysoce kvalitním materiálem. V obývacím pokoji nebo ložnici můžeme vytvořit místo vedoucí k tichu, kde si můžete přečíst knihu a vychutnat si chuť kávy. K tomu stačí vybrat správné křeslo a stojací lampu nebo nástěnnou lampu. Čalouněné křeslo PIXEL Mostar s profilovaným opěradlem je kus nábytku určený pro interiéry, které přispívají k blažené relaxaci.

Kreslo Pixel

Teplé, teplejší, nejteplejší!

.Pokud nemáme krb na dřevo, kupme svíčky, lampióny nebo efektivní lucerny. Díky měkkým kobercům, proutěným košům nebo zarámovaným fotografiím bude interiér ještě útulnější.

Obyvaci stena Bjorn

Hygge to radość czerpana z najmniejszych rzeczy. Hygge je radost z nejmenších věcí. Více inspirace pro váš domov najdete v internetovém obchodě Mebline.cz!