Kategorie: Interiér

Židle ke stolu většinou nakupujeme po párech a pokud potřebujete několik párů do kuchyně nebo jídelny, celková cena vás může nemile překvapit.

V sortimentu obchodu MEBLINE naštěstí nechybí židle, které jsou vyrobeny ve velmi vysoké kvalitě, ale jejich cena rozhodně vysoká není. Také při zařizování bytu pro osobu žijící „single” většinou nekupujeme jen jednu židli. Kvalitní a pohodlné židle pro celou rodinu představují nemalé náklady, ale i při omezeném rozpočtu se nemusíme spokojit s podřadnou kvalitou. Níže vám představíme židle za dobrou cenu, které kromě kvalitního provedení přinášejí také téměř neomezenou možnost barevných kombinací. Díky široké paletě barev a velkému výběru druhů potahových látek je možné tyto židle sladit se zbytkem nábytku a stylem interiéru vašeho obydlí.

Židle typu BOSS – 800 Kč

Jednoduchý design a obrovský výběr potahových látek garantují, že židle ze série BOSS se budou hodit jak do klasických a elegantních, tak moderních a minimalistických interiérů. Židle jsou vyrobeny z bukového dřeva, ošetřeného ekologickým mořidlem a vodou ředitelným lakem.

MEBLINE: Židle BOSS

Vysoké kuchyňské židle a barové židle – do 800 Kč

Vyrobeny s důrazem na stabilní konstrukci, odolné na odření a poškození. To jsou kuchyňské a barové židle v nabídce obchodu MEBLINE. Jedná se o stylový doplněk každé kuchyně s ostrůvkem nebo barovým pultem. Díky možnosti výběru barvy nebo typu a vzoru sedáku je možné tento druh nábytku snadno sladit se stávajícím kuchyňským interiérem, nebo také provozovnou, jako je bar, pub nebo kavárna.

MEBLINE: Kuchyňské židle a barové židle