Kategorie: Interiér

Hledáte jedinečný konferenční stolek pro moderní obývací pokoj?Představujeme několik modelů, kolem kterých nikdo lhostejně neprojde. Jejich odvážné tvary a stylové provedení zaujmou i ty nejnáročnější zákazníky, kteří hledají inovativní, elegantní a sofistikovaná řešení.

Konferenci stolek

Těžká základna ve stínu dubu sonoma a jemná skleněná deska konferenčního stolku SELINA vytváří výjimečně harmonické duo, které přinese jak teplo přírodního dřeva, tak moderní eleganci průhledných povrchů.

Konferenční stolek

Konferenční stolek ETNA je návrh pro lidi, kteří se nebojí odvážného designu. Neobvyklý „kosmický“ design v kombinaci s originální barvou je ideální pro moderní interiér, v němž vládne bílý a syrový minimalismus.

Konferenční stolek

Konferenční stolek LUMIA je dalším příkladem originálního pohledu na design konferenčních stolků . Sklo v kombinaci s bílým lakem vypadá velmi svěží a vkusné a zajímavá základní linie nábytku umožňuje jeho použití také jako skříňka pro RTV.

Konferenční stolek

Tradice a modernost v jednom - sklo a lehké dřevo se v poslední době staly velmi módní a stylovou kombinací.Konferenční stolek RICA se dokonale hodí do moderních zařízení, která postrádají útulnost a teplo. Skleněná police dokonale ladí s moderní estetikou a horní deska v odstínu dubu san remo zjemní drsnou atmosféru minimalistického interiéru.

Konferenční stolek

Konferenční stolek ZARA vděčí za svou mimořádnou všestrannost jemné a vkusné stylistice.Jednoduchý blok s mírně zaoblenými rohy, protnutý dvěma skleněnými tabulemi, bude vypadat krásně v monochromatickém i v pulzujícím barvami interiéru.

Konferenční stolek

Konferenční stolek SERENA díky neobvyklému tvaru a univerzálním barvám dokonale doplní moderní, neutrální design interiéru. Zásuvka se dá použít jako praktické úložiště pro dálkové ovladače, knihy nebo noviny.

Konferenční stolek

Konferenční stolek FABIOLA osloví milovníky luxusního nábytku s neobvyklým, výrazně moderním designem. Díky avantgardnímu designu s výsuvnou horní deskou a elegantním vysoce lesklým povrchem bude skvělý doplněk ultramoderního obývacího pokoje nebo kanceláře.

Konferenční stolek

Inovativní design, moderní styl a působivá funkčnost - tak můžete definovat konferenční stolek TRISTA 2. Nábytek vypadá skvěle díky třívrstvé struktuře. Horní a střední část desky se vysouvá, takže můžeme získat nejen zajímavý vizuální efekt, ale také zvětšit povrch konferenčního stolku.