Kategorie: Interiér

Vitrína je nábytek s všestranným využitím. Slouží k ukládání věcí, ale je také stylovou dekorací interiéru. Díky svým malým rozměrům obvykle nezabírá mnoho místa v místnosti. V tomto článku představujeme módní modely, které se budou dokonale vyjímat v obývacím pokoji, jídelně či kanceláři. Jednotlivé nabídky najdete v nábytkářském obchodě Mebline.cz. Sázíme na vysokou kvalitu a atraktivní ceny, proto u nás každý najde něco pro sebe.

Moderní vitrína s osvětlením

Vitríny s energeticky úsporným LED osvětlením jsou v současné době velmi populární. Vypadají skvěle, dodávají aranžmá atmosféru a zároveň plní praktickou funkci – umožňují vystavit cenné drobnosti, sbírku knih či suvenýry z cest. První z nabídek našeho e-shopu je vitrína INEZA v barvě dubu artisan s černými vložkami. Prosklenou poličku stojí za to vybavit bodovými LED diodami. Tímto způsobem lze vytvořit jedinečný vzhled místnosti. Nábytek je vyroben z vysoce kvalitní laminované dřevotřískové desky. V kolekci INEZA najdete také další prvky, včetně komod se zásuvkami, širokých vitrín, konferenčních stolků, závěsných polic nebo skříní.

Vitrína INEZA IN05 dub artisan / černá

Nábytek v barvě dřeva je nadčasové řešení pro interiéry. Příkladem může být vitrína NORDI s antracitovou dekorativní lištou a černými nožkami. Nábytek je vyroben z kvalitní laminované dřevotřískové desky a je vybaven pohodlným systémem push-click. LED osvětlení je k dispozici v různých barvách. Elegantní vitrína v odstínu dubu s podsvícenými poličkami bude vypadat skvěle v moderním i klasickém obývacím pokoji.

 Vitrína NORDI dub wotan / antracit

Závěsná vitrína se sklem

Závěsný nábytek má mnoho výhod. Dodává interiéru lehkost, otevírá prostor a navíc usnadňuje údržbu pořádku v místnosti. Nezabírá mnoho místa, proto se skvěle hodí do menších bytů. Prostorná závěsná vitrína GOVI je vyrobena z matné laminované dřevotřískové desky. Energeticky úsporné LED diody vypadají skvěle večer a podporují odpočinek. V kolekci moderního nábytku GOVI najdete také komody, plné vitríny, vertikální nebo horizontální vitríny. Modulové prvky lze montovat v různých konfiguracích.

 Vitrína se sklem GOVI VG3F dub wotan

Na stránce nábytkářského obchodu Mebline.cz najdete široký výběr vitrín za atraktivní ceny. S námi zařídíte elegantní obývací pokoj, praktickou kancelář nebo stylovou mini knihovnu. Na poličkách ve vitríně můžete vystavit cenný kávový servis, porcelán nebo jiné drobnosti. Doporučujeme se seznámit s kompletním sortimentem našeho e-shopu s nábytkem pro každou peněženku! Máte otázky? Tým Mebline je vám k dispozici.