Kategorie: Interiér

Eklektický obývací pokoj - interiér s atmosférou nebo uspořádání chaosu? Eklekticismus je styl interiéru, který se řídí svými vlastními zákony. Rustikální obložení v kombinaci s moderním skleněným konferenčním stolkem? Proč ne! Vše, co potřebujete, je trocha kreativity a smysl pro vytvoření teplého a pohodlného obývacího pokoje, plného oblíbených předmětů z minulosti.

Zidle Hugo

Návrat ke kořenům

Eklektický styl kombinuje moderní s klasickou. Je to jakýsi návrat do minulých desetiletí.Není divu, že v eklektickém obývacím pokoji najdete spoustu věcí sentimentální hodnoty - křeslo z doby Polské lidové republiky z podkroví, starověkou vitrínu a la Ludvík nebo vysloužilé židle - každou jinou.

Rohova sedacka Chester

Eklektický, tedy jaký?

Uspořádání prostoru v duchu eklekticismu je velmi snadné přehnat. Postavení vedle sebe elementů, které představují různé styly, nezaručují úspěšnou výzdobu. Stojí za to předem najít společného jmenovatele pro celé uspořádání.

Klíčem může být moderní základna v podobě minimalistického prádelníku, knihovny, elegantního rohové sedačky nebo pohovky. Nabízíme například nadčasovou systémovou nástěnnou jednotku BAROS a módní rohový gauč OSLO na dřevěných nohách. Pro takový základ můžeme vybrat správné příslušenství - vintage obrázky, retro hodiny, zrcadlo s komplikovaně zdobeným rámečkem nebo křišťálový lustr ve stylu art deco.

Díky měkkým prošívaným polštářům na pohovce a koberečkům s orientálním vzorem bude interiér nejen vizuálně zajímavý, ale také útulný a teplý. Široký výběr nábytku, který vám umožní vytvořit originální interiér, bez ohledu na velikost místnosti, najdete v obchodě Mebline.cz.