Kategorie: Interiér

Dětská postel má různé funkce. Je to místo k odpočinku, místo k učení i zábavě. Při uspořádání dětského pokoje stojí za to zaměřit se na praktická a univerzální řešení. Nábytek do dětského pokoje by měl být estetický, pohodlný a funkční.

Je funkční nebo ne?

V dětském pokoji jsou postele s úložným prostorem perfektní. Každý rodič ví, že ukládání peřin a polštářů na roh postele během dne není ideální řešení. Díky praktickým zásuvkám pod postelí můžete během několika okamžiků skřýt povlečení, hračky a další věci, které není třeba vidět.

Internetový obchod Mebline nabízí široký výběr postelí, včetně moderních dětských lůžek s kontejnerem, roštem a matrací (hledejte v kolekci Bregi, Cosmo, Lorento,) nízkých i palandových postelí či postelí s čalouněným čelem (např.: Memone.)

Luzko Memone

Zajímavým řešením je dřevěna plankda, vybavená 2 zasouvacími kontejnery pro ložní prádlo a případnou druhou postel. Tento model ušetří místo v pokojíčku a zároveň zajistí perfektní pohodlí. Perfektní pro přespávání kamarádů.

V nabídce Mebline jsou také praktické pohovky s rozkládací funkcí, které poskytnou plnohodnotné lůžko (např.: Tenus, Lido.) Toto řešení funguje skvěle v místnosti pro studenty. V noci bude fungovat jako postel a přes den jako cool gauč určen pro relaxaci.

Luzko Tenus

Stylový nábytek pro dítě

Bez ohledu na to, zda zařizujeme místnost pro princezny nebo malého fotbalistu, v obchodě Mebline najdete mnoho modelů postelí, které perfektně zapadnou k celkovému ladění pokojíčku. Můžee se také zaměřit na nadčasová řešení a uspořádat pokojíček v klasickém, skandinávském či vintage stylu. Stačí si vybrat ten správný model postele, barvy a vzoru tkaniny.

Postel Timo

Pohodlí a bezpečnost

Výrobci dětských lůžek vynakládají veškeré úsilí, aby zajistili maximální pohodlí a bezpečnost. Obchod Mebline nabízí nábytek vyrobený s pozorností na každý detail. V závislosti na věku dítěte a individuálních preferencích si můžeme vybrat tradiční postel s rámem, rozkládací pohovku či postel s rozkládací funkcí a úložným prostorem.

Postel LORENTO

Množství modelů dětským postelí vám umožní uspořádat prostor tak, aby se hodil do velkého i malého pokoje. Pořiďte si postel od společnosti Mebline a užívejte si vysokou kvalitu za atraktivní cenu.