Kategorie: Interiér

Kombinace bílé a černé je klasická jak v oblasti interiérového designu, tak v oblasti módy a umění.

Černobílé uspořádání vám umožní zachytit správné proporce interiéru. Například díky správné hře barev můžeme malou koupelnu bez okna přeměnit na prostornou koupelnu. Na pozadí bílých stěn vypadá černý nábytek a barevné doplňky skvěle. A co víc, jedná se o jednu z nejbezpečnějších barevných kombinací, díky níž můžeme interiér rychle a bez nutnosti drahých oprav měnit, když se staré znudí.

Čistota v koupelně - je to možné!

Černobílá koupelna působí dojmem uklizené a dobře uspořádané v estetickém vzhledu.Koupelnový nábytek z kolekce SLIM MAX 7 zde bude skvělý v kombinaci s bílými nebo šedými stěnami. Na jedné straně je to minimalistické řešení, na druhé straně, pokud k uspořádání přidáme nadčasovou šachovnici na podlaze, dostaneme moderní interiér s retro notou.

Koupelna Slim Max 7

Jako jin a jang

V černobílých místnostech není místo pro náhodnost. Harmonie barev dodává prostoru lehkost. Zajímavou nabídkou do obývacího pokoje je moderní nástěnná jednotka ONYX 20B s čelními plochami s vysokým leskem. Lesklé povrchy nábytku odrážejí světlo a opticky zvětšující interiér. Na tomto pozadí vypadá barevné LED osvětlení zajímavě.

Obyvaci stena Onyx 20

Černobílý mišmaš

Je těžké popřít pro toto duo sofistikovanou eleganci. Bez ohledu na to, zda se rozhodneme pro sofistikované uspořádání ve stylu glamour nebo art deco, nebo zda se zaměříme na asketický minimalismus, budeme si moci po dlouhou dobu užívat módního a pohodlného interiéru.Klasickou černou a bílou lze nalézt v mnoha našich nábytkových kolekcích. Zveme vás na Mebline.cz!