Kategorie: Interiér

Čalouněný systémový nábytek se výborně hodí do interiérů, do kterých je obtížné vybrat běžný čalouněný nábytek.

Systém čalouněného nábytku se skládá z mnoha dílů, které je možné sestavit v libovolných konfiguracích. Mezi našim nábytkem naleznete rohy, pohovky s boky nebo bez boků, gauče a mnoho jiných částí. Perfektní sladění všech součástí systémového nábytku zjednoduší naplánování rohové sedačky tak, aby była co nejlépe využitelná pro všechny naše potřeby. Všechen tento systémový nábytek był vyroben v EU při dodržení nejvyšší kvality. Nabízíme také bohatý výběr tkanin MAGIC HOME, které jsou odolné proti ušpinění a výborně se hodí všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí zvířata.

Systém TROPIC

Systém čalouněného nábytku TROPIC obsahuje regulovatelné opěrky hlavy a stylové zakončení boků. Přizpůsobete si jej dle svých přání!

Systém SCANDI

Systémový čalouněný nábytek SCANDI je výjimečně moderní nábytek pro váš obývací pokoj. Nábytek SCANDI má stylové nožičky, které mu dodávají optickou lehkost. Tento druh nábytku je možné zakoupit buď s moderní ekokůží, praktickou tkaninou, nebo ve variantě odolné proti skvrnám. Doporučujeme!

Systém VENTO

Systémový čalouněný nábytek VENTO se vyznačuje stylovým provedením, které se hodí do tradičních interiérů. Pokud si vyberete čalouněný nábytek VENTO, máte jistotu, že získáváte dokonalý produkt na dlouhé roky bezproblémového užívání. Doporučujeme!

Systém IRYS

Systém čalouněného nábytku IRYS zaujme výškově nastavitelnými opěrkami hlavy, které ocení zejména ti s vysokou postavou. Polstrovaný sedák a opěradlo dodává tomuto produktu výjimečně moderní charakter.

Systém OSKAR

Čalouněný nábytek OSKAR obsahuje posuvné opěrky hlav, díky kterým se přizpůsobí každému uživateli. Systém OSKAR je výrobkem, který si zaslouží najvyšší ocenění.

Systém BOSTON

Systémový čalouněný nábytek BOSTON – to je stylové spojení barev, které je ideální do moderního interiéru. Díky velkému výběru volitelných tkanin si lehce tento čalouněný nábytek uzpůsobíte interiéru svého domu nebo bytu. Doporučujeme!

Systém SILVER

Čalouněný nábytek SILVER je klasickou formou v nejmodernějším vydáním. Přítomnost mnoha prvků, jako je roh, gauč nebo pohodlné pohovky, dotváří velkou odpočinkovou sadu.