Kategorie: Interiér

Móda pro bíle interiéry stále přetrvává.V bílé barvě se zařizují nejen ložnice a koupelny, ale také kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje a dokonce i kanceláře a prostory pro veřejnost.Útulné a romantické nebo syrové a sterilní - bílé zařízení má různé tváře.Světlý nábytek se perfektně hodí do skandinávských a shabby chic stylů. Vypadá skvěle v interiérech vyzdobených ve stylu glamour, minimalistickém a rustikálním.

Příkladem nadčasového nábytku do obývacího pokoje může být bílá kožená rohová sedačka s funkcí spaní OSKAR1. Je to velmi elegantní a pohodlný model. Milovníkům minimalismu se bude bezpochyby líbit bílá obýváková stěna ONYX s čelními plochami s vysokým leskem, které vám umožní získat efekt lehkosti a svěžesti v interiéru.

Rohova sedaci souprava Oskar 1

Obyvaci stena onyx 6

S čím kombinovat bílou?

Pokud vám záleží na romantickém designu interiéru, kombinujte bílý nábytek se stěnami nebo doplňky v práškové růžové, fialové nebo tmavě modré barvě. Bílá barva fantasticky harmonizuje s šedou, tmavě modrou barvo a barvou dřeva (např. Posuvná skříň z kolekce BETA)

Skrin Beta

Pokud však sníte o bytě s moderním vkusem, můžete si vybrat kombinaci bílého nebo černobílého nábytku se zlatými doplňky, např. lesklý svícen nebo šachovnicová podlaha.

Studený nebo teplý odstín bílé barvy nepochybně ovlivní konečný účinek aranžace.Máme na výběr krémově bílou, sádrově bílou i „bělavou“ bílou - ideální pro moderní minimalistické interiéry.

E-shop Mebline.pl je místem, kde najdete svůj vysněný bílý nábytek za atraktivní ceny.