Kategorie: Interiér

Není pochyb o tom, že bílý nábytek vypadá skvěle.Zdá se, že dnes všichni renomovaní výrobci mají ve svých nabídkách bílý nábytek a ... takhle to je. Budeme mluvit o tom, proč to tak je, zda byste si měli koupit bílý nábytek a zda se do vašeho domu hodí na delší dobu.

Bílá dilema a jejich popularita - proč toto dilema?

O bílém nábytku se vždy hodně diskutovalo. Je zřejmé, že bílý nábytek nebude vypadat dobře v každém domě - pokud se však někam vejde - zaručuje senzační účinek! Bílý nábytek, jako je šatní skříň ANTER 3 Bílá, vypadá nejlépe, když ostatní zařízení místnosti s ní bude silně kontrastovat - obvykle to znamená, že tam, kde je, vedle můžete vidět tmavší stěny a koberec podobné barvy.Nelíbí se vám tato kombinace?Nebojte se!Kromě toho existují i jiné způsoby, jak dosáhnout toho, aby bílý nábytek vypadal dobře i v kombinaci se světlejšími barvami.A co je důležitější, bílý nábytek může vypadat skvěle v každé místnosti, která oplývá teplými neutrálními barvami, nejčastěji se vyskytuje v tradičním vzhledu.

Moderní bílý nábytek vždy vypadá dobře

Při objednávání nábytku online si často všimnete inspirací, které se vám velmi líbí, ale nejste si jisti, zda budou pro váš byt dobré.

Musíte si to umět představit:

Obyvaci stena Calabria

Moderní nábytek do obývacího pokoje CALABRIA - ideální pro minimalistické byty

Predsinova stena Cube 3

Šatní skříň CUBE 1 Bílá + Bílá matná - perfektní doplněk každé stylové ložnice

Komoda Sigma

Levná bílá komoda SIGMA bílá - módní kus nábytku do futuristického obývacího pokoje

Bílý nábytek a čistota

Když se na okamžik odkloníme od tématu krásy bílého nábytku, musíme se také podívat na jeho životnost a údržbu, protože někteří mají o tomto nábytku názor, že se špiní rychleji než ostatní barvy. Zde stojí za zvážení, co to ve skutečnosti znamená, že bílou barvu je obtížné udržovat v čistotě? Pravdou je, že pokud jde o čistotu a údržbu nábytku, bílá je číslo jedna a černá je číslo dvě v tomto žebříčku.
Bílá barva odráží světlo a černá absorbuje - takže každá nečistota bude na černém nábytku viditelnější než na bílém.Jde o to, že bílý nábytek se nešpiní méně - protože se špiní stejně jako jakýkoli jiný. Tajemství je v tom, jak světlo interaguje s bílou, což znamená, že hodně nečistot na tomto typu nábytku lze snáze skrýt.
Abychom to shrnuli - nepotřebujete žádné speciální vybavení pro péči o bílý nábytek, stačí ho udržovat v čistotě.