Kategorie: Interiér

Na podzim a v zimě mnohem více oceníme teplo domácího ohně; možnost zahřát se v útulném obývacím pokoji u šálku horkého čaje. Osvětlení hraje důležitou roli při uspořádání místa pro odpočinek. Jak se dny zkracují a ochlazují, máme tendenci trávit více času doma. Období podzim-zima je také skvělým obdobím pro proměnu interiéru: změnu barvy stěn, nábytku nebo doplňků.

Moderním a mimořádně efektním řešením jsou prosvětlené vitríny. Nejen, že s jejich pomocí vystavíte cenné cetky, rodinné památky nebo svou oblíbenou sbírku knih, ale také vnesete jemné bodové světlo, které jemně rozptýlí večerní tmu a navodí příjemnou atmosféru napomáhající relaxaci.

V tomto článku představujeme unikátní závěsné a stojací vitríny s podsvícením. Všechny modely najdete v našem internetovém obchodě Mebline.cz. Široká škála výrobků vám umožní přizpůsobit nábytek individuálním potřebám a specifikům místnosti.

Kam se hodí osvětlená vitrína?

Elegantní vitrína se bude skvěle hodit jako reprezentativní kus nábytku do obývacího pokoje, jídelny nebo kanceláře. Bude fungovat také v ložnici, mládežnickém pokoji nebo knihovně. Nejčastěji se s ní ale setkáme v denní zóně, kde trávíme spoustu času přes den i večer. Velkou výhodou tohoto typu nábytku je jeho skladnost (většinou nezabere moc místa v místnosti), malé rozměry, možnost ukládat cenné předměty na skleněné police a především zavedení jemného světla libovolné barvy do interiéru.

Osvětlené stojící vitríny

Jedním z návrhů našeho e-shopu je stojací vitrína LYKKE s nožičkami z masivu - ideální do obývacího pokoje inspirovaného skandinávským stylem. Je velmi prostorná a zároveň vypadá lehce a elegantně. Vyrobeno z kvalitní laminované nábytkové desky, bude sloužit dlouhou dobu. Odstín světlé borovice andersen vnese do aranžmá svěžest a jas. Do polic se vyplatí nainstalovat energeticky úsporné LED osvětlení – například bílé nebo modré.

SV3 Vitrína LYKKE

Pokud chcete zútulnit interiér obývacího pokoje, můžete se rozhodnout pro nízkou vitrínu v dubové barvě vybavenou LED osvětlením. Příkladem je model INES s černými vložkami, které mu dodávají charakter. Nábytek se bude skvěle hodit k obývací stěně v pokoji. Skvěle bude vypadat ve společnosti televizní skříňky ze stejné kolekce. Celá je vyrobena z kvalitní laminované nábytkové desky.

Vitrína IN6 INES Dub Artisan / Černý mat

Oceňujete moderní design a lehkou formu? Bílá vitrína TULSA s Quatro LED osvětlením a černými kovovými úchyty doplní aranžmá současného obývacího pokoje. Výrobce Helvetia nabízí stejný model také v odstínu přírodního dřeva. Na osvětlené police za sklem můžete umístit suvenýry z cest, porcelán nebo jiné drobnosti.

Vitrína 1D L/P TU05 TULSA Bílý laminát / Bílý lesk

Pro milovníky moderního designu a mimořádně elegantního moderního glam trendu představujeme bílou vitrínu ERKO ve vysokém lesku. Na její výrobu bylo použito tvrzené sklo a odolná laminovaná nábytková deska. Nábytek má funkci soft-close. Doporučené bodové LED osvětlení elegantně osvětlí krásnou vázu nebo jiný dekorativní předmět. Za uzavíratelná čela skříněk můžete schovat věci, které nemusí nutně zůstat v dohledu - dokumenty, drobnou elektroniku atp.

Vitrína ERKO ER05 92 bílý lesk

Závěsné vitríny s LED osvětlením

K umístění elegantní vitríny se sklem do místnosti nepotřebujete mnoho místa. V našem e-shopu najdete obrovský výběr modelů s kompaktními rozměry, které lze zavěsit na zeď. Jedním z návrhů je stylová závěsná vitrína SOHO s bílým čelem a korpusem v odstínu dub sonoma.

Závěsná vitrína SOHO SH2E dub sonoma / bílý lesk

Pokud si ceníte minimalistického designu, podívejte se na model VIGO GREY. Může být namontován svisle nebo vodorovně. Má systém push-click, zatímco LED osvětlení je k dispozici jako doplňková výbava. Korpus je vyroben z laminované matné desky a přední strana je vyrobena z laminované MDF desky ve vysokém lesku. Kolekce VIGO GREY zahrnuje také TV skříňky, závěsné úložné skříňky a vitríny různých velikostí.

Vitrína se sklem 90 VIGO GREY A VG6 bílý / šedá lesk

Závěsná vitrína HEKTOR v antracitovém vysokém lesku osloví ty, kteří mají rádi moderní styl. Jednoduchý tvar, funkčnost a vysoké estetické hodnoty jsou jen některé z předností tohoto modelu, který Helvetia nabízí. Ve vitríně najdete kromě skleněné police také dvě přihrádky za zavřenými dvířky. Nábytek má funkci soft-close a zaoblené hrany čel. Skvělé do obývacího pokoje nebo pokoje pro mládež.

Vitrína úzký - levý HEKTOR HR05 bílý lesk

Vitrína úzký - levý HEKTOR HR05 bílý lesk

Elegantní podoba bílé prosklené vitríny AVA s vložkou v odstínu dub wotan připomíná moderní krby, s jejichž pomocí vytopíte v chladných dnech obývací pokoj. Osvětlený model AVA vnese do interiéru hřejivou atmosféru stejně jako krb. Nábytek je dostupný i v jiné barevné variantě. Vitrínu se vyplatí vybavit modrým, bílým nebo vícebarevným RGB osvětlením. Zajímavostí je, že kvalitní LED systémy lze namontovat na jiný nábytek, kuchyňské desky, závěsné police, stoly, bary, vitríny atd.

Vitrína AVA 07 dub wotan / bílý

Výhody osvětlených vitrín dostupných na Mebline.cz:

- výjimečná estetika - jedná se o nábytek reprezentativního charakteru, který - díky bodovým LED - jemně osvětluje interiér;
- výstavní hodnota - ozdobné cetky, elegantní porcelán nebo rodinné dědictví se budou skvěle vyjímat na policích za sklem;
- funkčnost - vitríny dostupné v našem sortimentu zaberou málo místa, nejsou příliš hluboké a nabízejí další úložný prostor;
- velký výběr modelů usnadňuje přizpůsobení nábytku Vašim vlastním potřebám a preferencím;
- atraktivní cena - u nás zařídíte stylový a útulný koutek pro volný čas za málo peněz.

Hledáte elegantní vitríny s LED osvětlením? Určitě se podívejte na nabídku obchodu s nábytkem Mebline.cz!