Kategorie: Tipy a triky

Váš malý poklad poprvé vstoupil do školních dveří? Je to pro něj určitě velký zážitek! Čeká ho spousta nových překvapení, ale zároveň také dosud nepoznaných povinností. Pomožte mu proto, aby na tyto první přelomové dny měl dobré vzpomínky.

Nový pokoj, který je připraven jak na zábavu, tak pro učení, bude jistě dobrou motivací být šikovným žákem po celý rok.
Obchod Mebline.cz nabízí moderní a cenově přijatelné sestavy systémového nábytku, díky kterým je možné vytvořit libovolný pokoj pro děti, které začínají svá školní léta. Různorodost dostupných vzorů, povrchů a barev umožňuje výběr takové sestavy, která bude vyhovovat potřebám a očekáváním vašeho miláčka. Zde je několik příkladů:

Systémový nábytek MAXIMUS

I když se může zdát, že bílý nábytek je příliš nudný a vážný pro dětský pokoj, ve skutečnosti má mnoho výhod. Po prvé, ideálně se hodí jak do dívčího pokoje, tak i pro chlapce, takže je využitelný v pokojích, které obývá bratr a sestra. Za druhé, dobře se ladí s většinou barev stěn, včetně barevných tapet a doplňků živých barev. Na jednu stranu jsou univerzální, z druhé strany vypadají moderně a elegantně a také dodávají interiérům mnoho svěžesti. A co je nejdůležitější, „roste” spolu s dítětem. Dospívající dívce se může omrzet růžová skříňka, ale bílá zůstane vždy aktuální.

Systémový nábytek TENUS

Jste připraveni na barevnou smršť? Pokud vás bílá barva úplně neoslovuje, systémový nábytek TENUS se vám jistě bude líbit. Patří k oblíbeným druhům nábytku v naší nabídce, který je populární již několik let. Skládá se z mnoha různých dílů, které dodávají svobodu při sestavování vlastního neopakovatelného interiéru. Za pozornost stojí moderní regály, objemné komody, praktický psací stůl se zásuvkou pro klávesnici a pohodlná postel s funkčním kontejnerem pro ložní prádlo. Vyberte si ze čtyř krásných barevných provedení!

Systémový nábytek NEMO

Systémový nábytek NEMO je řešením pro ty z vás, kdo máte rádi barvy, ale v o něco menších dávkách. Klasické zbarvení se zde kombinuje s nepatrnými náznaky živých barev, které dávají této nábytkové sestavě spoustu svěžesti a originality. Nábytek NEMO je ideální jak pro pokoj malého školáka, tak i teenagera. Díky široké paletě barevných kombinací se zařizování pokoje může stát opravdu zábavné, jak pro děti, tak i pro rodiče. Kromě toho je nábytek NEMO tak univerzální, že se může snadno přizpůsobit měnícímu vkusu dítěte. Například barevná dvířka můžete za pár okamžiků obměnit pomocí několika kusů samolepící tapety.

Systémový nábytek LIDO

Moderní dětský systémový nábytek LIDO nabízí široké spektrum dílů. K dispozici zde máme několik druhů skříní, vitrínek, regálů, komod nebo závěsných skříněk a polic. Nábytek LIDO se vyznačuje vyzáženým spojením barev. Klidné odstíny, spojené s optimistickými barevnými vsuvkami se výborně hodí do pokoje školáka – na jednu stranu v dětech probouzejí představivost, na druhou stranu umožní také uklidnění se a ulehčují koncentraci. Není to dokonalé řešení?

Sytémový nábytek BREGI

Mládežnický nábytek BREGI je zajímavá kombinace pevnosti, moderního provedení a živých barev, vytvořená speciálně pro potřeby chlapce i dívky. Zajímavou vlastností systémového nábytku BREGI je možnost personalizace objednaného nábytku. Nabízíme mimo jiné květinové, spotovní a hudební motivy. Velký výběr funkčních součástí a zajímavá estetická řešení umožňují ideální přizpůsobení tohoto nábytku potřebám vašeho dítěte. Nábytek vypadá výborně jak samostatně, tak i při spojení do nábytkové stěny. Doporučujeme!

Celou nabídku nábytku pro dětské pokoje najdete na stránce mebline.cz.